Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000-5.000 TL
Atamyolundayız 20
Uzman
aynısını al
Modelin aynısı iyidir, Phillips OneBlade'in sinekkaydı alan başlığı olabilir ama emin değilim.Ekte şu an kullandığım modeli paylaşacağım. Bataryası bozulduğu için yeni bir tane alacağım. Aynı tarzda bir şey arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
Eki Görüntüle 271879
Kriyus 72
Üstün
Ürün çok eski, o yüzden sıfırı yok.
Kriyus 72
Üstün
Aynı seriyi mi alayım?Modelin aynısı iyidir, Phillips OneBlade'in sinekkaydı alan başlığı olabilir ama emin değilim.
Kriyus 72
Üstün
Phillips OneBlade'in sinekkaydı kesenini bulursan onu al bulamazsan 7000'den devam edebilirsin.
Kriyus 72
Üstün
Elimdeki sinekkaydı değil, direkt sıfır alıyor, o yüzden daha çok seviyorum. 7000 serisindeki başlıklara bakıyorum ama aynısını göremiyorum, başlıklar aynı mı?Phillips OneBlade'in sinekkaydı kesenini bulursan onu al bulamazsan 7000'den devam edebilirsin.
Ben de anlayamadım.Elimdeki sinekkaydı değil, direkt sıfır alıyor, o yüzden daha çok seviyorum. 7000 serisindeki başlıklara bakıyorum ama aynısını göremiyorum, başlıklar aynı mı?
Blackraven 50
Üstün
Bunun 5000 modeli var bende herhalde başlık sayısı dışında farkı yoktur sıfır almıyor. Phillips oneblade'de sıfır almıyor. Eğer sizin makineniz sıfır alıyorsa aynı serinin yeni modelini bulmaya çalışın derim.