3.000-6.000 TL arası kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

UğurDuran

Uzman
1- 3.000-6.000 TL civarı.
2- mikrofonu ve sesi iyi olursa güzel olur. Yayın açmayı düşünüyorum ondan dolayı mikrofon kalitesi bir tık önemli yani. Şu an Arctis 3 var ve PUBG'de zor ses kasıyorum o yüzden ses kasabileceğim kulaklık lazım.
3- mikrofonu ya içe girmeli ya da çıkar-tak şeklinde olacak. En kötü yukarı kalksın ama kesinlikle sabit kalmasın.
4- deri olmasa daha iyi olur gibi çok terletiyor ve yıpranıp eskiyor hemen.
5- kablosuz olacak (hem kablosuz hem kablolu olursa daha iyi olabilir)
6- şarjı fazla dayanması lazım.
7- menzili yüksek olursa güzel olur.

Böyle isteklerim var kulaklık ta ne önerirsiniz ben Arctis 3 kullandığım için şu an Arctis Nova 5'e yakın gibiyim ama siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G733 Uzun süredir severek kullanıyorum belirttiğiniz bütün istekleri karşılıyor. Fakat isterseniz nova 5'te tercih edebilirsiniz.

Hayır değil ancak kötü değildir. Tatmin edici bir kalitesi var. RTINGS gibi sitelerde detaylı incelemesi mevcut.
Ben ikisinin arasında bir fark göremiyorum, incelemeler de hemen hemen aynı. Deri olmaması gerektiğini göz önünde bulundurursak aklıma ilk g733 geliyor.

Deri istemiyorum

Logitech G733 Uzun süredir severek kullanıyorum belirttiğiniz bütün istekleri karşılıyor. Fakat isterseniz nova 5'te tercih edebilirsiniz.
Arkadaşım kullanıyor g733 ü ama bazen şarj sorunundan bahsediyordu o yüzden almak istemiyorum onu da.
Ayriyetten mikrofonu da duyduğum kadarıyla kötü değildi g733ün

Deri istemiyorum

Arkadaşım kullanıyor g733 ü ama bazen şarj sorunundan bahsediyordu o yüzden almak istemiyorum onu da.
Ayriyetten mikrofonu da duyduğum kadarıyla kötü değildi g733ün

Işıklandırmayı kapatınca 75-80 saat kadar pil ömrü var, şimdiye kadar şarjla alakalı bir sorun yaşamadım. Aktif kullanırken şarj azaldığında bilgisayar'a takıyorum yaklaşık 15 dakika içinde %15-20 kadar şarj oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…