Eki Görüntüle 176486
Işıklandırmayı kapatınca 75-80 saat kadar pil ömrü var, şimdiye kadar şarjla alakalı bir sorun yaşamadım. Aktif kullanırken şarj azaldığında bilgisayar'a takıyorum yaklaşık 15 dakika içinde %15-20 kadar şarj oluyor.
Onun ki kendi bataryası ile alakalıydı galiba bi 80 gösteriyor sonra bi bakıyo çok düşmüş bi daha bakıyo artmış veya sabit duruyo falan ondan benim alasım gelmemişti. Yoksa güzel kulaklıktır illa ki.
Onun ki kendi bataryası ile alakalıydı galiba bi 80 gösteriyor sonra bi bakıyo çok düşmüş bi daha bakıyo artmış veya sabit duruyo falan ondan benim alasım gelmemişti. Yoksa güzel kulaklıktır illa ki.
Bazen oluyor ama bataryayla alakalı değil uygulamayla alakalı bazen aydınlatma kapalıyken açık olduğundaki pil ömrünü gösteriyor, uygulamayı kapatıp açınca düzeliyor. Eğer nova 3'ü beğeniyorsanız nova 5 öneririm yenisine geçince çok yabancı hissetmezsiniz fakat G733'ün de kötü bir tercih olacağını düşünmüyorum.
Bazen oluyor ama bataryayla alakalı değil uygulamayla alakalı bazen aydınlatma kapalıyken açık olduğundaki pil ömrünü gösteriyor, uygulamayı kapatıp açınca düzeliyor. Eğer nova 3'ü beğeniyorsanız nova 5 öneririm yenisine geçince çok yabancı hissetmezsiniz fakat G733'ün de kötü bir tercih olacağını düşünmüyorum.
Nova 3 yok bende arctis 3 var 2019 modeli jaklı falan konforu-tasarımı güzel de jaklı olduğu için dinlediğim izlediğim şeylerin sesi dcden karşı tarafa gidiyor kablosundan dolayı çözemedim de yastıkları da eskidi ondan yenisi bakınıyom. En yakın da Nova 5 gibi hissettiriyor şuan. Teşekkürler önerin için.