Bütçe
3.000-6.000 TL

n3t4 29

Uzman
Uzun yıllardır severek HyperX Cloud II kullanıyorum. CS2'den başka bir oyun da oynamıyorum ve oynayacağımı da sanmıyorum. Şu an için harici bir mikrofon almayı maddi sebepler dolayısıyla planlamıyorum. Minimum veya benzer seviyelerde mevcut kulaklığımın performansında mikrofonlu bir IEM kulaklığa geçiş yapmak istiyorum fakat IEM kategorisinde hiç bilgim yok. Forumda dolaştığımda @Simon ve @deiinzz hocaların bilgili olduğu kanaatine vardım. Ufak çaplı araştırmalarımda Moondrop Rays, SIMGOT EW300 önerilen kulaklıklar arasında fakat ikisinde de stoklar tükenmiş durumda. Son olarak SIMGOT EW200 de öneriler arasında. Bütçem 3.000-6.000 bandında diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Simon hocam daha bilgilidir ancak benim bildiğim kadarıyla IEM kulaklıkların mikrofon performansı pek iyi olmuyor. Ayrı bir mikrofon almanız daha sağlıklı olacaktır. Bütçeniz el vermiyorsa ikinci el mikrofon bakabilirsiniz.

@Simon hocam daha bilgilidir ancak benim bildiğim kadarıyla IEM kulaklıkların mikrofon performansı pek iyi olmuyor. Ayrı bir mikrofon almanız daha sağlıklı olacaktır.
Yani bütçede 1000-1500 civarlarında esneme ile mikrofon da eklenebilir belki. Önce hangi kulaklığı alacağımızı bir kararlaştırabilirsek çok iyi olacak. 😅

Simgot EG280 ve EPZ G30 modellerinin incelemelerinde mikrofon testleri var, bunlara bakabilirsiniz.

Simgot EG280 ve EPZ G30 modellerinin incelemelerinde mikrofon testleri var, bunlara bakabilirsiniz.
Bir yanda EG280 modeline de bakiyorum soylediginiz gibi. Mikrofonu yeterli gibi gorunuyor fakat IEM kulakliklar genelinde aklima takilan bir kisim var; kablo uzunlugunun yetmedigi bir senaryoda mevcut Hyperx Cloud II ses kartli uzatma kablosunu kullansam bir sorun yasar miyim acaba?

Bir yanda EG280 modeline de bakiyorum soylediginiz gibi. Mikrofonu yeterli gibi gorunuyor fakat IEM kulakliklar genelinde aklima takilan bir kisim var; kablo uzunlugunun yetmedigi bir senaryoda mevcut Hyperx Cloud II ses kartli uzatma kablosunu kullansam bir sorun yasar miyim acaba?
O kartı kullanmadığım için bilmiyorum ama büyük ihtimalle bir sorun olmaz. Gerekli olursa aux uzatma kablosu da kullanabilirsiniz. 3.5mm alacaksanız direkt olarak anakarta takıldığında dip ses yapma ihtimali var. Herkeste olmuyor ama bazı bilgisayarlarda dip ses iletilebiliyor. Böyle bir durumda ses kartlı kabloyu kullanmanız daha iyi olabilir.

Ben de şu alttaki var, Type-C mikrofonlu olarak; henüz mikrofondan şikayet almadım. Çok ses kasmam gereken oyunlar oynamadım. Zamanında biraz MSI DS502 denemiştim ama ses kasamayıp sattım. Şimdi bu kulaklıktan memnunum, artık ses kasabiliyorum; DS502'den çok daha iyi.

Uzun yıllardır severek HyperX Cloud II kullanıyorum. CS2'den başka bir oyun da oynamıyorum ve oynayacağımı da sanmıyorum. Şu an için harici bir mikrofon almayı maddi sebepler dolayısıyla planlamıyorum. Minimum veya benzer seviyelerde mevcut kulaklığımın performansında mikrofonlu bir IEM kulaklığa geçiş yapmak istiyorum fakat IEM kategorisinde hiç bilgim yok. Forumda dolaştığımda @Simon ve @deiinzz hocaların bilgili olduğu kanaatine vardım. Ufak çaplı araştırmalarımda Moondrop Rays, SIMGOT EW300 önerilen kulaklıklar arasında fakat ikisinde de stoklar tükenmiş durumda. Son olarak SIMGOT EW200 de öneriler arasında. Bütçem 3.000-6.000 bandında diyebilirim.
Hangi şehirdesiniz hocam?