Masaüstü kullanıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü kullanıyorum.
Anladım hocam. Ödünç alabileceğiniz bir laptop vb. var mıdır CS2 için?
Tahminime göre elinizde yukarıda bahsettiğimiz kulaklıklardan bazıları mevcut ve bana denetmeyi planlıyorsunuz, lakin çevremde CS2 için ödünç alabileceğim bir laptop yok.Anladım hocam. Ödünç alabileceğiniz bir laptop vb. var mıdır CS2 için?
Doğru tahmin ediyorsunuz hocam. Anladım, kötü oldu.Tahminime göre elinizde yukarıda bahsettiğimiz kulaklıklardan bazıları mevcut ve bana denetmeyi planlıyorsunuz, lakin çevremde CS2 için ödünç alabileceğim bir laptop yok.
Doğru tahmin ediyorsunuz hocam. Anladım, kötü oldu.
Sizin de bahsettiğiniz ürünler olan EW200, EW300, Truthear Hexa gibi değerlendirebilecek iyi ürünlerin hepsi İstanbul'da ikinci el mevcut. Satan kişilerle iletişime geçin, buluşup bir dinleti yapıp yapamayacağınızı sorun.
Doğrudan oyunu oynayabilseydiniz daha iyiydi fakat yine de test edebiliriz. Nelerle olabilir?
Yüksek kaliteli, sağlam kayıtlı bir CS2 gameplay'i ile. Bakın, dinleyin; rahatlıkla ses kasabiliyor, net bir duyum alabiliyor musunuz?
Ek olarak, bu parça da iyi bir test kaynağı olacaktır:
Topların sesi nereden geliyor? Sadece sol-sağ mı, yoksa her bir taraftan net bir şekilde algılayabiliyor musunuz?
Eğer denemeye karar verirseniz daha da detaylandırabiliriz.
Evet, test için iyi bir parçadır.Parça önerisi çok iyi olmuş, özellikle yere düşen şeylerin konumunu tayin edebilmek adına gerçekten işe yarayacak bir şey. Az önce SIMGOT EG280 siparişi verdim, inceleme videoları özellikle mikrofon konusunda tatmin edecek gibi duruyor. Şu an beni tek düşündüren kablo uzunluğu ve ek olarak NiceHCK NK1 ses kartı almalı mıyım yoksa almamalı mıyım?
Öncelikle teşekkür ederim, mevcut kulaklığımda kablonun kat ettiği mesafeyi ölçtüğümde 2 metrelik bir mesafe var; biraz pay bırakarak ölçtüm, belki ucu ucuna yetiştireceğim gibi duruyor, bakalım.Evet, test için iyi bir parçadır.
Hayırlı olsun. Oyun için iyi bir cihaz, mikrofonu da CS2/Discord için yeterli olur gibi gözüküyor. Kablosu 1,7 metre, muhtemelen sorun olmayacaktır.
NK1 almanıza gerek yok, içinden kendi dongle'ı çıkıyor.
Öncelikle teşekkür ederim, mevcut kulaklığımda kablonun kat ettiği mesafeyi ölçtüğümde 2 metrelik bir mesafe var; biraz pay bırakarak ölçtüm, belki ucu ucuna yetiştireceğim gibi duruyor, bakalım.
Hahahaha teşekkür ederim hocam, çok sağ olun bu ince davranışınız için. Baktık olmuyor, kasayı sırtlayıp gelirim ziyaretinize.Rica ederim, umarız yeterli olur. Yalnız Eg280'in ne yazık ki şöyle bir kusuru var: Uzun sürelerde kulağınız yorulabilir. Dipnot olarak, ürünleri deneme şansınız her zaman var, Eg280 dahil.

Ayrı ayrı çok rica ederim hocam, sağ olun. Hahaha, aynen; en güzeliHahahaha teşekkür ederim hocam, çok sağ olun bu ince davranışınız için. Baktık olmuyor, kasayı sırtlayıp gelirim ziyaretinize.![]()