Bütçe
3.000-6.000 TL
O zaman bunlara bakman lazım.
Ayni zamanda Puma Alpino Fuzzy'ler nasil hocam? Bilginiz var mi? https://www.sneaksup.com/puma-paler...Ax4kQmk49zGLNhsh1E_aem_2VhlRQr7TWWjJDofo5mcEg

Hiç bilgim yok.

Air Max Ishodlar güzelmiş keşke full kahve olsaymış renk paletleri tırt bi tık. Bunlar yeni mi cikti sadece Nike satiyor herhalde baska renk goremedim 3u disinda da.
Hepsi eski modeller. Aralarında Kobe IX Low ve Kobe IV favorilerim.

Bu arada Kobe'lerin stoklar bitik. Book 1 al geç onların arasından.

Hiç bilgim yok.

Hepsi eski modeller. Aralarında Kobe IX Low ve Kobe IV favorilerim.

Bu arada Kobe'lerin stoklar bitik. Book 1 al geç onların arasından.
Hocam basket tarzi istemiyorum dedikce siz daha fazla basket tarzi atiyorsunuz :D

Bugun P6000 giyen bi arkadasla konustum baya rahat dedi tek sorunu beyaz almam ve cok kirlenmesi falan dedi. Yavastan P6000'e dogru kayıyorum sanırım.

Hocam basket tarzi istemiyorum dedikce siz daha fazla basket tarzi atiyorsunuz :D

Bugun P6000 giyen bi arkadasla konustum baya rahat dedi tek sorunu beyaz almam ve cok kirlenmesi falan dedi. Yavastan P6000'e dogru kayıyorum sanırım.
Düz tasarımlı rahat ayakkabı aradığın zaman Book 1'den başka seçenek kalmıyor ki.
Üçünden birine yönel, P6000'i denemeden alma.

Kendim kullanıyorum. Nike mağazasına girdim rahat ayakkabı önermelerini istedim ve bir kadın ve erkek çalışanın ayağında da p6000 vardı. Aldım çıktım aşırı rahatt

Kendim kullanıyorum. Nike mağazasına girdim rahat ayakkabı önermelerini istedim ve bir kadın ve erkek çalışanın ayağında da p6000 vardı. Aldım çıktım aşırı rahatt
P6000'in yapısı gereği denenmesi gereken ayakkabılardan birisi olduğunu belirtmekte fayda var.
Ayrıca ayakkabının fiyat bandı ve koşu ayakkabısına kıyasla dayanıklılığı bi' tık düşük. Kaldı ki 2. elde kutusu vs. açılmamış Volmero 5'lerin de 6.500-7000 civarında gezdiği bir ortamda Volmero 5 çok daha mantıklı bir seçenek oluyor.

P6000'in yapısı gereği denenmesi gereken ayakkabılardan birisi olduğunu belirtmekte fayda var.
Ayrıca ayakkabının fiyat bandı ve koşu ayakkabısına kıyasla dayanıklılığı bi' tık düşük. Kaldı ki 2. elde kutusu vs. açılmamış Volmero 5'lerin de 6.500-7000 civarında gezdiği bir ortamda Volmero 5 çok daha mantıklı bir seçenek oluyor.
2. el alma şansım yok hocam şuanki durumda.

@SF26 Hoca ben P6000'de karar kıldım fakat renk beğenemedim. Beğendiğim 1 renk var onun da hiçbir güvenilir sitede stoğu yok.
44 numara var o da büyük gelecektir ayağıma. Diğer sitelerde 45 falan var. Ne yapsam bilemedim.

Son düzenleme:
2. el alma şansım yok hocam şuanki durumda.

@SF26 Hoca ben P6000'de karar kıldım fakat renk beğenemedim. Beğendiğim 1 renk var onun da hiçbir güvenilir sitede stoğu yok.
44 numara var o da büyük gelecektir ayağıma. Diğer sitelerde 45 falan var. Ne yapsam bilemedim.
Denemen lazım ayakkabıyı o yüzden bir mağazada, mağaza stoklarına baktın mı?