Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000-6.000 TL
pawEn
Üstün
Beğendiğim 2 renkte Nike mağazalarında yok. Diğer renkleri denedim 42/42.5 iyi gibi ama dediğim gibi beğendiğim renk yok ne yapsam bilmiyorum.
SF26
Üstün
Absürt renkler değilse al geç.Beğendiğim 2 renkte Nike mağazalarında yok. Diğer renkleri denedim 42/42.5 iyi gibi ama dediğim gibi beğendiğim renk yok ne yapsam bilmiyorum.
pawEn
Üstün
Maalesef yapamıyorum alıp geçme işini. Bu konulara takıyorum ya.
SF26
Üstün
Ben artık o takıntıları bıraktım, tavsiye ederim. Elimde Kai I mor rengi var mesela, takmıyorum günlük hayatımda giyiyorum artık. Umursamaz olmak lazım bazen.Maalesef yapamıyorum alıp geçme işini. Bu konulara takıyorum ya.
pawEn
Üstün
P6000in de diğer renkler tırt ya. Gel kayano 14lere baktım fiyatlar çok garip.Ben artık o takıntıları bıraktım, tavsiye ederim. Elimde Kai I mor rengi var mesela, takmıyorum günlük hayatımda giyiyorum artık. Umursamaz olmak lazım bazen.
SF26
Üstün
Yerel fiyatlandırmadan çıktı Asics, o yüzden çok şaştı fiyatlar.P6000in de diğer renkler tırt ya. Gel kayano 14lere baktım fiyatlar çok garip.
pawEn
Üstün
Vakkorama'da iade durumu nasıl hocam biliyor musun? Adidas Bw Armylere gözüm çarptı.Yerel fiyatlandırmadan çıktı Asics, o yüzden çok şaştı fiyatlar.
SF26
Üstün
Bilmiyorum orayı hiç hoca.Vakkorama'da iade durumu nasıl hocam biliyor musun? Adidas Bw Armylere gözüm çarptı.
pawEn
Üstün
@SF26 Hocam ben hala bir şey alamadım. Dün Vomero 5, Air Max 95, Air Max Plus (TN) ve P6000 denedim içlerinden en hava alanı ve rahat olanı Vomero 5'ti. P6000'ler ayakta küçük duruyor anlayamadım ve renk paletlerinin stoğu hiçbir yerde olmadığı için P6000 de almadım. TN'lerin 1-2 rengini baya beğendim ama genelde hep keko tipler giydiğinden kendime pek yakıştıramadım. 95'ler de hiç hava almıyor gibi.
Sonuç olarak hâlâ kararsız bir şekildeyim Bütçe sorunum çok yok. Gel Kayano 14'ler gördüm güzel renklere sahip ama deneyebileceğim bir mağaza yok koskoca Antalya'da. Fikrin nedir?
Sonuç olarak hâlâ kararsız bir şekildeyim Bütçe sorunum çok yok. Gel Kayano 14'ler gördüm güzel renklere sahip ama deneyebileceğim bir mağaza yok koskoca Antalya'da. Fikrin nedir?