Bütçe
3.000-6.000 TL
@SF26 Hocam ben hala bir şey alamadım. Dün Vomero 5, Air Max 95, Air Max Plus (TN) ve P6000 denedim içlerinden en hava alanı ve rahat olanı Vomero 5'ti. P6000'ler ayakta küçük duruyor anlayamadım ve renk paletlerinin stoğu hiçbir yerde olmadığı için P6000 de almadım. TN'lerin 1-2 rengini baya beğendim ama genelde hep keko tipler giydiğinden kendime pek yakıştıramadım. 95'ler de hiç hava almıyor gibi.
Sonuç olarak hâlâ kararsız bir şekildeyim Bütçe sorunum çok yok. Gel Kayano 14'ler gördüm güzel renklere sahip ama deneyebileceğim bir mağaza yok koskoca Antalya'da. Fikrin nedir?
Vomero 5 eğer beğendiysen al geç, güzel bir model hâlen.

Vomero 5 eğer beğendiysen al geç, güzel bir model hâlen.
Güzel de 42.5'ta 2 renk denedim mağazada biri ayak parmagimin ucuna vurdu digeri vurmadi sonra vuranın 43'ü denedim ön vurmadı bu sefer serçe parmak tarafindan sıktı hangi numara alacağım bilmiyorum.

@SF26 Gel Kayano 14'ler ile Vomero 5 arasında senin seçimin ne olurdu hocam bir de neden onu da söylersem sevinirim.

Şu ikisi arasındayım.

Son düzenleme:
Güzel de 42.5'ta 2 renk denedim mağazada biri ayak parmagimin ucuna vurdu digeri vurmadi sonra vuranın 43'ü denedim ön vurmadı bu sefer serçe parmak tarafindan sıktı hangi numara alacağım bilmiyorum.

@SF26 Gel Kayano 14'ler ile Vomero 5 arasında senin seçimin ne olurdu hocam bir de neden onu da söylersem sevinirim.

Şu ikisi arasındayım.
Asics varken subjektif olurum biliyorsun.

Ayağın taraklı sanırım. Air Max'ler hiç hava almıyor. 1-2 sene önce Instreette( o gün bugündür 10 kere giymedim mesela) indirim vardı o zaman kör alım yapmıştım ne konforlu ne de hava alıyor. Zaten hava almayınca konfor büyük oranda gidiyor.

Gel kayano 14 modeli ayağını daha rahat kalacaktır. Vomero 5'in GK 14'den iyi yanı o yumuşaklığı. Onun dışında daha geniş, günlük olarak 10 bin üstü adım atıyorsan GK 14 daha mantıklı. Zaten serinin de top seviye ürünlerinden. İndirimi de güzelmiş.

Ayağın taraklı sanırım. Air Max'ler hiç hava almıyor. 1-2 sene önce Instreette( o gün bugündür 10 kere giymedim mesela) indirim vardı o zaman kör alım yapmıştım ne konforlu ne de hava alıyor. Zaten hava almayınca konfor büyük oranda gidiyor.

Gel kayano 14 modeli ayağını daha rahat kalacaktır. Vomero 5'in GK 14'den iyi yanı o yumuşaklığı. Onun dışında daha geniş, günlük olarak 10 bin üstü adım atıyorsan GK 14 daha mantıklı. Zaten serinin de top seviye ürünlerinden. İndirimi de güzelmiş.
Biraz önce Gk14 ve Vomero 5 denedim ayak ucunda üstten basıyor hissiyatı veriyor Gk14'ler ama Vomero 5'te böyle bir şey hissetmedim ve Puma Speedcatleri giydiğim gibi olacak muhtemelen yani eve gelince ayaklarımın üstü kızarmış gibi duracak.

@LA Knight @SF26 Vomero 5'in lacivert rengini alacağım gibi duruyor mağazadan. 9000 verilir mi sizce?

Vomero 5'in lacivert rengini alacağım gibi duruyor mağazadan. 9000 verilir mi sizce?
Başka renkleri de 1-2 bin aşağıda var mış da işte renkler ve tabii ki denediğin modelde kimisinin ayağına uyup, kimisinin olmaması ona itiyor. Nike yerinden alacaksan daha iyi olur. Bir sorun yaşadığında ürünün kendisi kaynaklı garantiden değişim hakkın olabilir. SuperStep para iadesi yapıyor sadece.

Biraz önce Gk14 ve Vomero 5 denedim ayak ucunda üstten basıyor hissiyatı veriyor Gk14'ler ama Vomero 5'te böyle bir şey hissetmedim ve Puma Speedcatleri giydiğim gibi olacak muhtemelen yani eve gelince ayaklarımın üstü kızarmış gibi duracak.

@LA Knight @SF26 Vomero 5'in lacivert rengini alacağım gibi duruyor mağazadan. 9000 verilir mi sizce?
9 mu? nE?
Bari 1K daha çık şunu al.