Bütçe
3.000-6.000 TL
O marka hakkinda fikrim yok ama kosma neyse de futbol oynarken hem de gundelik ayakkabi giyme fikri cok mantikli degil. Yani ne alirsan al 2-3 giymede olmasa bile kisa zamanda yipranir onu net olarak soyleyeyim. Bu tarz gundelik rahat ayakkabilarda kesinlikle futbol topuna vurmaman lazim. Rahat ayakkabi ariyorsan Asics veya Brooks bakabilirsin.
Futbol isini bosverdim artik ya o onemsiz. Konu genelinde Asics/Nike vb. oneriler oldu zaten onun disinda suna da bi bak dediginiz model varsa duymak isterim.

@LA Knight Gel Kayano indirimle 6600 civarina geliyor. Son 1-2 gündür Vomerolardan daha güzel gelmeye başladılar. Ne dediniz bu işe?

Screenshot_20260509_164410_House of SuperStep.webp

House of Superstep hakkında online alışverişte baya olumsuz yorum okudum. Kafam çok karıştı açıkçası.

Son düzenleme:
@LA Knight Gel Kayano indirimle 6600 civarina geliyor. Son 1-2 gündür Vomerolardan daha güzel gelmeye başladılar. Ne dediniz bu işe?
Mantıklı. Benim de kafama soktun. Ben de bordo rengini almayı düşünüyorum. House of Superstep, Superstep bağlı değil mi? İkisi de aynı firma.

Mantıklı. Benim de kafama soktun. Ben de bordo rengini almayı düşünüyorum. House of Superstep, Superstep bağlı değil mi? İkisi de aynı firma.
Oyle diye biliyorum. Eksi'de falan olumlu yorum yazanlar da var olumsuz yazanlar da. Bence olumsuz yazanlar baya abartıyor gibi ama yine de bilemedim. Bir konu mu açsak House of Superstep hakkında?

@SF26

Oyle diye biliyorum. Eksi'de falan olumlu yorum yazanlar da var olumsuz yazanlar da. Bence olumsuz yazanlar baya abartıyor gibi ama yine de bilemedim. Bir konu mu açsak House of Superstep hakkında?

@SF26
Valla hoca artık al da ayakkabıyı. Bu kadar kriteri olan adamı daha görmedim, annem bile bu kadar pinpirikli değil.

Valla hoca artık al da ayakkabıyı. Bu kadar kriteri olan adamı daha görmedim, annem bile bu kadar pinpirikli değil.
Hocam 6.6K az para değil site güvenilir değilse niye havaya para atayım durduk yerden uğraşayım yok defolu geldi yok yırtık geldi mevzularıyla.

@LA Knight Hocam konu açacak mısınız siz?

@SF26 Şehrimde mağazası var, aynı rengi de var mış ama indirimler oluyor mu mağaza da bilmiyorum. İternette normalde 9499 gözüküyor indirimle 7124e düşmüş ve uygulama özel kodla 6624e geliyor. Mağazada 9499 ise boşa 2.5 3 saat falan yol çekmiş olacağım.

Son düzenleme:
Hocam 6.6K az para değil site güvenilir değilse niye havaya para atayım durduk yerden uğraşayım yok defolu geldi yok yırtık geldi mevzularıyla.

@LA Knight Hocam konu açacak mısınız siz?

@SF26 Şehrimde mağazası var, aynı rengi de var mış ama indirimler oluyor mu mağaza da bilmiyorum. İternette normalde 9499 gözüküyor indirimle 7124e düşmüş ve uygulama özel kodla 6624e geliyor. Mağazada 9499 ise boşa 2.5 3 saat falan yol çekmiş olacağım.
HoSS güvenilirdi hatırladığım kadarıyla, attığım Kobe’lerin dışarıda kullanılabilir olması daha mantıklı oluyor.
Volmero da mantıklı seçenek, çek geç işte.