Bütçe
3.000 TL
Biliyorum dostum verimlilik olduğunu. HIGH POWER ELECTRONIC CO., LTD. Korumalar ve sertifikaları burada yer alıyor bu fiyat bandında tercih edilebilir tık hızı kuponu ile daha da uyguna geliyor.

Önerdiğiniz model, High Power'ın sitesinde "ECO HP1-J Series" olarak geçiyor. Misal Tayvan kapasitör, LLC ve DC-DC barındıyor ve sertifika, koruma bilgileri dışında bir veriye ulaşmak pek mümkün değil. Pylon 750W 2300 TL civarındayken, onunla kıyaslamakta kullanabileceğimiz başka bir veri mevcut mu?

Son düzenleme:
Önerdiğiniz model, High Power'ın sitesinde "ECO HP1-J Series" olarak geçiyor. Misal Tayvan kapasitör, LLC ve DC-DC barındıyor ve sertifika, koruma bilgileri dışında bir veriye ulaşmak pek mümkün değil. Pylon 750W 2300 TL civarındayken, onunla kıyaslamakta kullanabileceğimiz başka bir veri mevcut mu?
3k bütçede XPG Pylon'un iyi bir PSU olduğunu size düşündüren nedir peki? Sitesinde ki veriler gayet yeterli kanımca. Redditte uzun kullanımda sorun yaşayan kimseyi görmedim açıkçası.

3k bütçede XPG Pylon'un iyi bir PSU olduğunu size düşündüren nedir peki? Sitesinde ki veriler gayet yeterli kanımca. Redditte uzun kullanımda sorun yaşayan kimseyi görmedim açıkçası.

Şöyle bir incelemede iç yapısını ve testlerdeki performansını görebilyoruz;

Eksikleri var tabii ki (yüksek yüklerde ripple seviyesinin biraz fazla olması, hold up süresinin standart altında olması, 3.3V kanalı geçici yanit performansının düşük olması) lakin kullanılan platform ve elektronik elemanlar 2300 TL seviyesinde alınabilecek PSU'lara nazaran bir tık öne çıkıyor.

3k bütçede XPG Pylon'un iyi bir PSU olduğunu size düşündüren nedir peki?

3000 TL bütçe için iyi demiyor ki hiçbir yerde. 2300 TL fiyatı baz alarak yorum yapıyor. Bir de "bunu al geç" diye bir öneri biçimi yok. Pazardan karpuz almayacak arkadaşımız.

Sitesinde ki veriler gayet yeterli kanımca.

Yok.

2300'e tekrar düşmüş XPG Pylon 750W modeli.

2300'e düşerse en alınabilir model o olacak anlık olarak.

1726179449168.webp

High Power olanda Sleeve bearing kullanmışlar, Performance GD'nin eksi yönlerinden birisi de buydu. Fanı iyi değil. Pylon'daki FDB bariz daha iyi lifespan olarak.

@Oreki veri olsa, kıyaslama açısından güzel olacak. Belki High Power bir güzellik de yapmış olabilir ama Uzak Doğu ya da Rus sitelerinden de bir şey bulamadim. Size denk geldi mi?

Son düzenleme:
@Oreki veri olsa, kıyaslama açısından güzel olacak. Belki High Power bir güzellik de yapmış olabilir ama Uzak Doğu ya da Rus sitelerinden de bir şey bulamadim. Size denk geldi mi?

Denk gelmedi de tahmin edebiliyorum nasıl bir model olduğunu. Temel mantığı FSP GSM-Lite, Cooler Master G800, Deepcool PM850D gibi modeller ile aynı. LLC koyalım da piyasaya sürelim ürünleri bunlar.

Aşırı ara ürünler oldukları için çok silik oluyorlar. Birkaç tane 10 takipçili ruh hastası koreli, ispanyol, rus veya çinli incelemediği sürece de elde hiç bilgi olmuyor.

Aynı fiyata şu varken alınması için bir sebep yok. Hem elde bariz daha fazla bilgi var, hem de %99 ihtimalle daha iyi.