Bütçe
3.000 TL

rhungon501

Çalışkan
Selamlar herkese.

Maximum 3k civarı bir mouse arayışındayım. Ve şu ana kadar yaptığım araştırmalara göre Scyrox V6 almaya karar verdim.

Ancak nereden almam gerektiği konusunda emin olamadım, güvenilir bir site/satıcı önerebilir misiniz, rica etsem?

Dosya Ekleri

• scyrox-v6-8k-hz-pixart-3950-sensor-beyaz-kablosuz-simetrik-gaming-mouse-1.webp
    scyrox-v6-8k-hz-pixart-3950-sensor-beyaz-kablosuz-simetrik-gaming-mouse-1.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 31
Scyrox V6 güncel olarak alinmaz. Butcesindeki diğer rakip farelere göre malzeme kalitesi vs. kötü. Eski 6 aylık kullanicisiyim ve 6. ayın sonunda fare kötü bir duruma geldi açıkçası. Temmuz ayından Ocak ayina kadar kullandim. Sıkınca bayağı bir gıcırtı ve sallayinca gürültülü sesler geliyordu içinden. Garantiye gönderip paramı geri aldim. Eskiden gayet iyiydi fiyatına göre.

ES21 Pro öneririm SWAR koduyla.

Ergo daha iyi olur diyorsaniz ER21 Pro da ergo olan.

Scyrox V6 güncel olarak alinmaz. Butcesindeki diğer rakip farelere göre malzeme kalitesi vs. kötü. Eski 6 aylık kullanicisiyim ve 6. ayın sonunda fare kötü bir duruma geldi açıkçası. Temmuz ayından ocak ayina kadar kullandim. Sıkınca bayağı bir gıcırtı ve sallayinca gürültülü sesler geliyordu içinden. Garantiye gönderip paramı geri aldim. Eskiden gayet iyiydi fiyatına göre.

ES21 Pro öneririm swar koduyla.

Ergo daha iyi olur diyorsaniz ER21 Pro da ergo olan.

Bütçeyi biraz daha artırıp rawm leviathan V4 almaya karar verdim, mantıklı mı sizce? 3700 TL şu an fiyatı.

Bütçeyi biraz daha artırıp rawm leviathan V4 almaya karar verdim, mantıklı mı sizce? 3700 TL şu an fiyatı.

Ben şarj sorunu denk gelir diye almadım şahsen şanslı isen düzgün ürün gelir diğer gibi farenin şarjı çok hızlı bitip çok hızlı yükseliyor bu konuda da azımsanmayacak kadar şikayet var.