X Xrosen1 Uzman Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 49 Beğeniler 9 2 Haziran 2026 #1 Merhaba arkadaşlar, Bütçem maksimum 3.000 TL. %75 ve 81 tuşlu ses knob'lu manyetik klavye arıyorum. Önerilerinize açığım, teşekkürler. Şu an kullandığım Ajazz AK820 Pro Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2026
Merhaba arkadaşlar, Bütçem maksimum 3.000 TL. %75 ve 81 tuşlu ses knob'lu manyetik klavye arıyorum. Önerilerinize açığım, teşekkürler. Şu an kullandığım Ajazz AK820 Pro
kxy Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 141 Beğeniler 161 2 Haziran 2026 #2 GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye GameRaider K1 HE Grey, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar. www.gaming.gen.tr
GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye GameRaider K1 HE Grey, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar. www.gaming.gen.tr
KS KS X Xrosen1 Uzman Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 49 Beğeniler 9 5 Haziran 2026 #3 En mantıklısı bu gibi Leobog A80 RT Manyetik Switch Klavye
kxy Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 141 Beğeniler 161 5 Haziran 2026 #4 Xrosen1 dedi: En mantıklısı bu gibi Leobog A80 RT Manyetik Switch Klavye Genişletmek için tıkla... K1 HE genel anlamda daha iyi bir urun. Keychron J2 HE klonu.
Xrosen1 dedi: En mantıklısı bu gibi Leobog A80 RT Manyetik Switch Klavye Genişletmek için tıkla... K1 HE genel anlamda daha iyi bir urun. Keychron J2 HE klonu.
KS KS X Xrosen1 Uzman Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 49 Beğeniler 9 8 Haziran 2026 #5 Bence en iyisi gameraider k1 he imiş ikinci el uygun fiyata yakaladım ve satın aldım şu an bu mesajları onunla yazıyorum çok iyi. kxy dedi: K1 HE genel anlamda daha iyi bir urun. Keychron J2 HE klonu. Genişletmek için tıkla... Gerçekten dediğiniz gibi kasası süper tuşların basma hissiyatı falan süper.
Bence en iyisi gameraider k1 he imiş ikinci el uygun fiyata yakaladım ve satın aldım şu an bu mesajları onunla yazıyorum çok iyi. kxy dedi: K1 HE genel anlamda daha iyi bir urun. Keychron J2 HE klonu. Genişletmek için tıkla... Gerçekten dediğiniz gibi kasası süper tuşların basma hissiyatı falan süper.
TANTUNICIK 4 Başarılı Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.448 Beğeniler 815 8 Haziran 2026 #6 Gameraider. Modeli tercih edin hocamın dediği gibi en iyi seçenek o sadece RGB performansı sabah falan tatmin etmez ama ona yapacak bir şey yok.
Gameraider. Modeli tercih edin hocamın dediği gibi en iyi seçenek o sadece RGB performansı sabah falan tatmin etmez ama ona yapacak bir şey yok.
KS KS X Xrosen1 Uzman Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 49 Beğeniler 9 9 Haziran 2026 #7 TANTUNICIK dedi: Gameraider. Modeli tercih edin hocamın dediği gibi en iyi seçenek o sadece RGB performansı sabah falan tatmin etmez ama ona yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam sabah akşam beyaz pudding keycaps ile görünür oluyor
TANTUNICIK dedi: Gameraider. Modeli tercih edin hocamın dediği gibi en iyi seçenek o sadece RGB performansı sabah falan tatmin etmez ama ona yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam sabah akşam beyaz pudding keycaps ile görünür oluyor