Bütçe
3000

TheDeniz

Çalışkan
Merhaba,

PC için gamepad bakıyorum. Hall effect olsun, pilli olmasın ve kaliteli olsun. 8BitDo için bazıları kalitesiz dediği için üstüne biraz daha para ekleyip daha iyi bir şey alabilir miyim diye açtım konuyu. Bütçe 3K'ya kadar çıkabilir.

Benim aklimda da o vardi. Pc icin ilk kez gamepad kullanicam. Yon tuşlarının 4 lü olmasi platform oyunlarinda sikinti yaratir mi?

@Toby Fox dusunculerinizi bekliyorum musait oldugunuzda hocam.

Benim aklimda da o vardi. Pc icin ilk kez gamepad kullanicam. Yon tuşlarının 4 lü olmasi platform oyunlarinda sikinti yaratir mi?

@Toby Fox dusunculerinizi bekliyorum musait oldugunuzda hocam.
Gamepadde çaprazları kontrol etmesi kolay, eski gamesir dpadleri gibi değil cyclone 2'deki. Biraz daha kolay olsun derseniz 8 yönlü dpadi ile easysmx d10 olabilir ama cyclone 2 hem daha ucuza geliyor whatgeek aracılığı ile hem de kullanması zor değil dpadi.

Amladigim kadariyla sarj istasyonuyla beraber 2.4 ghz usb de geliyor. Kafama yatti ürün. Ürün yurtdisindan mi geliyor yoksa turkiyede bayiisi var mi?

Buyuk ihtimalle bu aksam siparis ederim fiyati iyiymis sitede.

Amladigim kadariyla şarj istasyonuyla beraber 2.4 GHz USB de geliyor. Kafama yatti ürün. Ürün yurt dışından mi geliyor yoksa Türkiye'de bayiisi var mi?

Buyuk ihtimalle bu aksam sipariş ederim fiyati iyiymis sitede.

Çin'den geliyor, 7-8 gün sürüyor en fazla.

Aldiktan sonra ufak bir mail atarsaniz sağlama almış olursunuz, yardımcı olurum.

Son düzenleme: