DeadlyMania7 113 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.477 Çözümler 39 Beğeniler 6.582 Yer Cehennemin dibi Bugün 07:55 #1 3.000 TL bütçem var. PSU'suz, olabilecek en büyük boy, kendinden fan kontrolcülü, mümkünse ARGB fanlı, 35 cm GPU'nun rahatça sığabileceği ve minimum 160 mm CPU soğutma bloku destekli bir kasa arıyorum. Akvaryum istemiyorum. Önden fanlı olacak. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 08:16
3.000 TL bütçem var. PSU'suz, olabilecek en büyük boy, kendinden fan kontrolcülü, mümkünse ARGB fanlı, 35 cm GPU'nun rahatça sığabileceği ve minimum 160 mm CPU soğutma bloku destekli bir kasa arıyorum. Akvaryum istemiyorum. Önden fanlı olacak.
Ehwenisher 113 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.967 Çözümler 9 Beğeniler 2.717 Yer Kaer Morhen 43 dakika önce #2 Kontrolcü var mı bilmem ama e ATX olmasıyla beraber bu iş görür. Raijintek PONOS Ultra MS4 Menteşeli Temperli Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir Fanlı ARGB LED USB 3.0 Type-C Mesh Ön Panelli ATX Bilgisayar Kasası | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com
Kontrolcü var mı bilmem ama e ATX olmasıyla beraber bu iş görür. Raijintek PONOS Ultra MS4 Menteşeli Temperli Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir Fanlı ARGB LED USB 3.0 Type-C Mesh Ön Panelli ATX Bilgisayar Kasası | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com
KS KS DeadlyMania7 113 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.477 Çözümler 39 Beğeniler 6.582 Yer Cehennemin dibi 37 dakika önce #3 Ehwenisher dedi: Kontrolcü var mı bilmem ama e ATX olmasıyla beraber bu iş görür. Raijintek PONOS Ultra MS4 Menteşeli Temperli Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir Fanlı ARGB LED USB 3.0 Type-C Mesh Ön Panelli ATX Bilgisayar Kasası | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor hocam. Seçenekler arasına ekledim ama soğutucu desteği ve GPU desteği boyutunu göremedim. Düzenleme: Amazon sayfasında ekleme yapmışlar
Ehwenisher dedi: Kontrolcü var mı bilmem ama e ATX olmasıyla beraber bu iş görür. Raijintek PONOS Ultra MS4 Menteşeli Temperli Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir Fanlı ARGB LED USB 3.0 Type-C Mesh Ön Panelli ATX Bilgisayar Kasası | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor hocam. Seçenekler arasına ekledim ama soğutucu desteği ve GPU desteği boyutunu göremedim. Düzenleme: Amazon sayfasında ekleme yapmışlar