Sorduğuna göre biliyorsun. Ben kullanıcısı olarak bilmiyorum. Gayet temiz ve sağlam çalışıyor. Kablosuzda gecikme yok. Algılama mesafesi çok iyi. Hissiyat da ses de mükemmel. Şarj süresi de ışıklar kapalıyken inanılmaz uzun. Neye ihtiyacın var senin mesela?

Sorduğuna göre biliyorsun. Ben kullanıcısı olarak bilmiyorum. Gayet temiz ve sağlam çalışıyor. Kablosuzda gecikme yok. Algılama mesafesi çok iyi. Hissiyat da ses de mükemmel. Şarj süresi de ışıklar kapalıyken inanılmaz uzun. Neye ihtiyacın var senin mesela?
Switch bilgisini bilmediğiniz ürünü bu kadar niye öneriyorsunuz? Belki kronik sorunlu bir switch kullanıyor ama size denk gelmedi? Biz bu konuda sizle anlaşamıyoruz, uzamasın lütfen. Farklı öneriniz varsa beklerim.

Bilmeme gerek yok. Zamanında Cooler Master Outemu da kullandı. MSI en azından Çin malları gibi 6 ayda zortlamayacağının garantisini veriyor. 2 yıl da yasal garanti veriyor. Öyle olmasa Çin malı ürünlerini satıp Razer'a geçmezdin. MSI GK600'e dair herhangi bir kronik sorun duymadım. Duysam da karşımda muhatap var. Çin'den konteynerla gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle olmasa Çin malı ürünlerini satıp Razer'a geçmezdin.
Hiçbir Çin malı ürünü mü satmadım. 😃😃

2 tane Razer ürünüm var, ikisi de fiyatını sonuna kadar hak eden modeller.
Yerim vereceği garantiyi. Servisi bir kere ServisPoint. Klavyeyi götür garantiye bozulursa, niye geldin diye dövmezlerse dua et.

Konuyu dağıtmayın lütfen.

İlan duruyor ama. :D Bozulacak olan Çin malı klavyeler zaten. Yarı fiyatına bir sürü ilan var. 700-800 TL’ye de bozuk mallar :D MSI GK600 son tavsiyemdir.