aytmatustası 3
Uzman
Önceliğim manyetik ama daha sağlam olan mekanikte tercihimdir. %75 olacak şekilde.
ulugames.com.tr
ulugames.com.tr
K1, he bende vardı fakat iade ettim.![]()
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Mekanik Klavye
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Alüminyum Kasa Profesyonel Custom Mekanik Klavyeulugames.com.tr
![]()
GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye
GameRaider K1 HE Grey, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
Üstteki mekanik, alttaki manyetik. Hızlı FPS oyunları oynuyorsan ben olsam manyetik tercih ederim.
![]()
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Alüminyum Kasa Profesyonel Custom Mekanik Klavyeulugames.com.tr
Turuncu keycaps hoşuma gitmedi fakat resimlerde bu da var. Özelleştirebiliyor muyuz satın alım ekranında falan?![]()
Tuşlarda ve stabilizatörlerde üretim hatası vardı; ayrıca durduk yere basılı kalma sorunu vardı. Değişim yapmak için yolladığımda sorun göremediklerini belirtip değişim yapamayacaklarını ama iade alacaklarını söylediler. Kısacası klavyeden soğudum.Neden ki beğenmediniz mi?
@aytmatustası Fantech MK922 modeline bak, hoşuna gidebilir; veya MK811, bütçe harcamak istemezsen. 811'de RGB yok, bu arada 922'de var. Wooting benzeri tasarımları var.
Çok hoş duruyor aslında, alabilirim. %75'lik modeli var mı acaba dediğinizin?Neden ki beğenmediniz mi?
@aytmatustası Fantech MK922 modeline bak, hoşuna gidebilir; veya MK811, bütçe harcamak istemezsen. 811'de RGB yok, bu arada 922'de var. Wooting benzeri tasarımları var.
Çok hoş duruyor aslında alabilirim %75'lik modeli var mı acaba dediğinizin
F75'ten memnun muydunuz peki?Sanırım yok, sadece 68 modeli veya 60 model oluyor genelde.
Ben de Dareu kullanıyorum, Cool EK60 HE. Yazılım harici memnunum; hatta ses ve hissiyat açısından yanımda Aula F75 gasket klavye var, ona göre bile daha çok hoşuma gitti. Manyetik dışı kullanmam muhtemelen artık oyunlarda movement'ımı bayağı değiştirdi. Özellikle RT, 8 KHz ve Deadzone'u düşürdüğümde. Ama SOCD (snaptap) kullanmıyorum. Alışamadım pek o özelliğe.
Güzel klavye ama manyetiğe göre ne kadar hantal ve yavaş olduğu bariz bir klavye ve uzun süreli kullanımda bileğimi ağrıtıyordu. Şu anki 60 klavyeme göre 2 katı kadar bir boyutu var. Çok kalın, büyük ve ağır. Sağlam bir klavye. Ses ve hissiyatı iyi ama 60 manyetik klavyemde şu an daha iyi geri bildirim ve ses alıyorum. Hem daha sesli, şu anki ve red-brown karışımı bir hissiyatta. F75 biraz daha böyle tıklarken boşluğa basıyormuşsun gibi çok yumuşak ve tok sesli. Oyun için tercih edilir mi, muamma. Manyetikten sonra mekaniğe tekrar geçeceğimi pek sanmıyorum. Profesyoneller de yavaş yavaş Wooting tarzı klavyelere geçiş yapıyor. Örnek Donk Frost Wooting kullanıyor, yeni geçmişti. Sürekli oyun oynayan biriysen manyetik tercih et, teknolojileriyle hareketlerindeki akıcılığı hissedeceksin. Aula'nın manyetiklerini pek beğenmiyorum ama onu söyleyeyim. Dareu veya Fantech olabilir. Dareu yazılımda zayıf ama performansı iyi, Fantech'in yazılımı daha iyi olabilir, yabancı incelemeleri var hep.