Bütçe
3.000 TL

atlasrise

Becerikli
Merhaba, laptopumun HDD’sinin sağlığı sıfıra düşmüş ve 300’den fazla “bad sector” mevcut. Bu yüzden yeni bir disk almak istiyorum. Hızlı olması için SSD tercih edeceğim. 512 GB veya 1 TB düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 3.000 TL. Tercihen 3.000 TL’nin altı olursa daha iyi olur. Oyunları kurmak için arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, laptopumun HDD’sinin sağlığı sıfıra düşmüş ve 300’den fazla “bad sector” mevcut. Bu yüzden yeni bir disk almak istiyorum. Hızlı olması için SSD tercih edeceğim. 512 GB veya 1 TB düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 3.000 TL. Tercihen 3.000 TL’nin altı olursa daha iyi olur. Oyunları kurmak için arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bütçeniz artar mı?

Hocam cihazda sanırım M2 var SATA olsa daha iyi olur HDD portuna takmak açısından.

Laptopunuzda M.2 SSD yuvası var mı?
Takılı M.2 var sanırım hocam eve gidince kontrol edip tekrar bilgilendirsem olur mu?

Dosya Ekleri

• 1756317783030.webp
    1756317783030.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 32
Takılı M.2 var sanırım hocam eve gidince kontrol edip tekrar bilgilendirsem olur mu?
Daha iyi olur, kesin bir öneride bulunuruz.

SATA olacaksa bu modeli alabilirsiniz:

M.2 olacaksa da buna bakabilirsiniz, güzel duruyor:

Düzenleme: M.2 olanın açıklamasında yenilenmiş yazıyor ama muhtemelen yenilenmiş değil sıfır laptoptan sökülmüş ürün, satıcılar bu durumlarda yenilenmiş yazmayı tercih ediyor.

Son düzenleme: