pawEn
Üstün
Gerek yok Yunus hocam Renegade'lere, KC3000'lere. Exceria Pro'yu al geç.Hocam şu an satın aldım ama bütçeyi 4K bandında çıkardığımı farz edersek ne alınabilir?
Gerek yok Yunus hocam Renegade'lere, KC3000'lere. Exceria Pro'yu al geç.Hocam şu an satın aldım ama bütçeyi 4K bandında çıkardığımı farz edersek ne alınabilir?
Günlük kullanıcı için yeter de artar Exceria Pro, hepsi ömürlük SSD zaten.Gerek yok Yunus hocam Renegade'lere, KC3000'lere. Exceria Pro'yu al geç.
Gerek yok yunus hocam Renegade'lere, KC3000'lere. Exceria Pro'yu al geç.
Günlük kullanıcı için yeter de artar Exceria Pro, hepsi ömürlük SSD zaten.
TLC versiyonları da mevcut. Kioxia BiCS6 TLC veya QLC NAND ile gelebiliyor. Bunun yanı sıra Micron B58R TLC NAND ile geleni de gördüm. Bir de TenaFe kontrolcü ve YMTC QLC NAND versiyonu da var ama Türkiye pazarında denk geleceğini sanmıyorum.
Bilmiyordum. Sağ olun. Ama halen QLC gelme ihtimali olduğu için alınmaz bence.TLC versiyonları da mevcut. Kioxia BiCS6 TLC veya QLC NAND ile gelebiliyor. Bunun yanı sıra Micron B58R TLC NAND ile geleni de gördüm. Bir de TenaFe kontrolcü ve YMTC QLC NAND versiyonu da var ama Türkiye pazarında denk geleceğini sanmıyorum.
Eki Görüntüle 153205
İhtimal var evet. Günlük kullanım ve oyun senaryolarında pek bir zararını görmez ancak QLC NAND'lı diskler SLC önbelleği doldurduktan sonra genellikle yazma hızı olarak HDD hızlarına kadar gerileyebiliyor. O yönden kötü. Genel olarak daha düşük ömre sahip olmaları da ekstrası tabii.Bilmiyordum. Sağ olun. Ama halen QLC gelme ihtimali olduğu için alınmaz bence.