13 yaşındayım 1.000 TL ve altı için klavye, 2.000 TL ve altı için mouse arıyorum. Klavye düşük geçikme oranına ve tuş hassasiyeti yüksek bir klavye istiyorum. Mouse olarak şu anda Hyper PulseFire Haste kullanıyorum, tuş sayısı yeterli gelmiyor. Elim küçük. Bana mouse ve klavye olarak ne tavsiye ederdiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
- Makaleler
- 1
El boyutunuz tam olarak kaç ve tutuş şekliniz nedir?
Klavye olarak BlueForce Titan bakabilirsin.
El boyutunuz tam olarak kaç ve tutuş şekliniz nedir?
13 yaşımdayım ve elim yaşıtlarıma göre küçük. El tutuşum ise işaret parmağım farenin sol tuşunda yani FPS oyunlarındaki ateş etme tuşunda, orta parmağım farenin sağ tuşunda, baş parmağım farenin sol yanındaki tuşlarda, yüzük ve serçe parmağım farenin sağ yanında yani boşta fareyi sağ elimle tutuyorum. Farenin yanlarında artı 2 tuş var.
- Makaleler
- 1
El tutuşum ise işaret parmağım farenin sol tuşunda yani FPS oyunlarındaki ateş etme tuşunda, orta parmağım farenin sağ tuşunda, baş parmağım farenin sol yanındaki tuşlarda, yüzük ve serçe parmağım farenin sağ yanında yani boşta fareyi sağ elimle tutuyorum. Farenin yanlarında artı 2 tuş var.
Hangisi?
- Makaleler
- 1
13 yaşındayım 1.000 TL ve altı için klavye, 2.000 TL ve altı için mouse arıyorum. Klavye düşük geçikme oranına ve tuş hassasiyeti yüksek bir klavye istiyorum. Mouse olarak şu anda Hyper PulseFire Haste kullanıyorum, tuş sayısı yeterli gelmiyor. Elim küçük. Bana mouse ve klavye olarak ne tavsiye ederdiniz?
1.000 TL altı olması zorunlu mu?
1.500'de olabilir.
Kablosuz klavye istersen:
AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce)
AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!
Kablolu olarak:
Mouse fakat rengi sorun olmazsa:
- Makaleler
- 1
- 23783
- klavye mekanik mekanik klavye royal royal kludge
- Forum: Sonlanan İndirim ve Kampanyalar
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Palm için daha uygun ama biraz büyük bir fare.
Bu güzel.
Yeni konular
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
Yeni mesajlar
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347