Şiddetle Rawm ER21 Pro tavsiye ederim.
7 günlük kullanım deneyimim sonucunda, Superlight 2’den Rawm ER21 Pro’ya geçtiğim için oldukça memnun olduğumu belirtmek isterim.
Ergonomi açısından beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Eli büyük olan biri olarak Superlight kullanırken yaşadığım bilek ve parmak ağrılarını bu modelde kesinlikle hissetmiyorum. Günlük ortalama 10 saat kullanımda, bilgisayarda mesai saatlerim içerisinde düşük mod ve 125 Hz ayarıyla kullanıyorum, son derece verimli çalışıyor. Akşamları oyun sırasında Performans veya Performans+ modunda kullandığımda ise oyun performansımda belirgin bir artış gözlemledim.
Malzeme kalitesi ve skatezler gayet başarılı. Tek beğenmediğim nokta, kutu içeriğindeki grip tape’lerin kalın olması. Superlight’ın ince yapısına alıştığımdan dolayı bana uygun gelmedi, bu nedenle kullanmıyorum; zaten mouse avuç içinde terleme yapmadığı için ihtiyaç da duymuyorum.
Genel değerlendirme olarak ürüne 9/10 puan veriyorum.
Bütçesi 3000 TL civarında olan ve özellikle büyük ele sahip kullanıcılar için Rawm ER21 Pro modelini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.