3.000 TL bütçede ATK Blazing Sky X1 Pro Max vs RAWM ER21 Pro

Bütçe
3.000 TL
X1 Pro Max neden kötü peki hocam? Normalde 3.800 TL'ymiş, şu an 3.000 TL'ye inmiş.

@wallywestr, QC ve BQ sorunları var. Ayrıca ATK özelinde A9 Ultra vs. varken neden X1 Pro Max?

@wallywestr, 3.800 edecek hiçbir yanı yok o farenin zaten, o ayrı mesele.
3.000 TL maksimum hocam. Ben normalde A9 Plus alacaktım, sonra Zenith Pro veya A5 Ultra bütçesine çıktım, oradan da 3.000 TL bütçeye kadar çıktım. Bi' sınırı olmazsa en son 5.000-6.000 TL'lik magnezyum farelere kadar çıkacağım. Bir de A9 Plus araştırırken A9 serisini gömen çok insan gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şiddetle Rawm ER21 Pro tavsiye ederim.

7 günlük kullanım deneyimim sonucunda, Superlight 2’den Rawm ER21 Pro’ya geçtiğim için oldukça memnun olduğumu belirtmek isterim.

Ergonomi açısından beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Eli büyük olan biri olarak Superlight kullanırken yaşadığım bilek ve parmak ağrılarını bu modelde kesinlikle hissetmiyorum. Günlük ortalama 10 saat kullanımda, bilgisayarda mesai saatlerim içerisinde düşük mod ve 125 Hz ayarıyla kullanıyorum, son derece verimli çalışıyor. Akşamları oyun sırasında Performans veya Performans+ modunda kullandığımda ise oyun performansımda belirgin bir artış gözlemledim.

Malzeme kalitesi ve skatezler gayet başarılı. Tek beğenmediğim nokta, kutu içeriğindeki grip tape’lerin kalın olması. Superlight’ın ince yapısına alıştığımdan dolayı bana uygun gelmedi, bu nedenle kullanmıyorum; zaten mouse avuç içinde terleme yapmadığı için ihtiyaç da duymuyorum.

Genel değerlendirme olarak ürüne 9/10 puan veriyorum.

Bütçesi 3000 TL civarında olan ve özellikle büyük ele sahip kullanıcılar için Rawm ER21 Pro modelini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…