3.000 TL bütçede manyetik ve kablosuz klavye tavsiyesi

Bütçe
3.000 TL

melih.glf

Uzman
Bütçe maksimum 3.000 TL. FPS oyunları oynuyorum, boyut veya tasarım önemli değil. Manyetik ve kablosuz istiyorum.

Önerebileceğiniz klavyeler nedir?

Max güzel, hoşuma gitti. Bu paraya en iyisi bu mu dersiniz? Bir de merak ettiğim şu; kablosuz olmasa ve kablolu varsayarsak yine de en iyisi bu mu olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sürü ekipman aldım, 300 TL bile yukarı çıkamıyorum. Tek kalan para 3 bin TL.

Max güzel, hoşuma gitti. Bu paraya en iyisi bu mu dersiniz? Bir de merak ettiğim şu; kablosuz olmasa ve kablolu varsayarsak yine de en iyisi bu mu olur?

Pro ile tek farkı kablosuz 8000Hz olması yani gereksiz. Pro alıp geçin kablosuz 1000Hz destekliyor o da.

Pro ile tek farkı kablosuz 8000Hz olması yani gereksiz. Pro alıp geçin kablosuz 1000Hz destekliyor o da.

Manyetik istiyor, kablosuz kullanacak. Manyetik istiyorsa muhtemelen hız gibi konular önemli. FPS oynuyor, neden 1000 Hz kullansın ki, kablosuzda 8000 Hz kullanmak varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…