Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
lyqwed 4
Başarılı
Bütçe maksimum 3.000 TL. FPS oyunları oynuyorum, boyut veya tasarım önemli değil. Manyetik ve kablosuz istiyorum.
Önerebileceğiniz klavyeler nedir?
GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye
GameRaider K1 HE Grey, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.
melih.glf
Uzman
Hocam kablosuz değil.![]()
GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye
GameRaider K1 HE Grey, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
Son düzenleyen: Moderatör:
user44 8
Uzman
Bütçe maksimum 3.000 TL. FPS oyunları oynuyorum, boyut veya tasarım önemli değil. Manyetik ve kablosuz istiyorum.
Önerebileceğiniz klavyeler nedir?
Fun60 Pro-Max
melih.glf
Uzman
Max güzel, hoşuma gitti. Bu paraya en iyisi bu mu dersiniz? Bir de merak ettiğim şu; kablosuz olmasa ve kablolu varsayarsak yine de en iyisi bu mu olur?
Son düzenleyen: Moderatör:
Max güzel hoşuma gitti bu paraya en iyisi bu mu dersiniz bir de merak ettiğim kablosuz olmasa kablolu varsayarsak yine de bu mu olur?
Ajazz Alux 60 olur veya 60 olmazsa K1HE olur; ona da 300 TL zam yaptılar, millet çok önerip alıyor diye.
@melih.glf ALUX60 Manyetik Switch Klavye- Full Alüminyum Gövde ve Konumlama PLAKA Aluminyum kasa @Geraltın kılıcı kullanıyordu herhalde.
Bir sürü ekipman aldım 300 TL bile yukarı çıkamıyorum tek kalan para 3 bin TL
Fun60 Max o zaman.
user44 8
Uzman
Max güzel, hoşuma gitti. Bu paraya en iyisi bu mu dersiniz? Bir de merak ettiğim şu; kablosuz olmasa ve kablolu varsayarsak yine de en iyisi bu mu olur?
Pro ile tek farkı kablosuz 8000Hz olması yani gereksiz. Pro alıp geçin kablosuz 1000Hz destekliyor o da.
Pro ile tek farkı kablosuz 8000Hz olması yani gereksiz. Pro alıp geçin kablosuz 1000Hz destekliyor o da.
Manyetik istiyor, kablosuz kullanacak. Manyetik istiyorsa muhtemelen hız gibi konular önemli. FPS oynuyor, neden 1000 Hz kullansın ki, kablosuzda 8000 Hz kullanmak varken.