Bütçe
3.000 TL
Bu modelin fun60 max ile farkı ne neden bunu öneriyorsunuz ben fun60 maxi alıp kablolu kullansam ne fark olur

FUN60 modeller PCB ve Switch olarak leş modeller. Bir ara Monsgeek PCB'de fena patladı yeni güncellemede yapmadılar. K1 HE çok daha iyi olur hem POM Keychron switch ve Keychron PCB.

Aslında klavye de tüketiyor ama mouse çok daha fazla tüketiyor. Bence klavye o kadar tüketmiyor. K1 he alirdim bence de ama arkadasin butcesi cikmiyormus fun60 Max olabilir bu durumda kablosuz olacaksa illa

Başka seçenek yok gibi evet.

Fun60 modeller PCB ve Switch olarak leş modeller. Bir ara monsgeek PCB'de fena patladı yeni güncellemede yapmadılar. K1 he çok daha iyi olur hem pom keychron Switch ve keychron PCB.

Başka seçenek yok gibi evet.

Dediğiniz gibi başka seçeneğim yoksa bunu alacağım. Tekrar söylüyorum, kablolu kullanın diye önerdikleri için varsa daha iyi bir seçenek söyleyebilirsiniz. Bir de fun60'ı alırsam sorun yaşar mıyım, anlattıklarınıza göre?

Dediğiniz gibi başka seçeneğim yoksa bunu alacağım. Tekrar söylüyorum, kablolu kullanın diye önerdikleri için varsa daha iyi bir seçenek söyleyebilirsiniz. Bir de fun60'ı alırsam sorun yaşar mıyım, anlattıklarınıza göre?

Kablolu kullan hocam ve fun60 Pro al geç. Ben kullanıyorum memnunum. Tek eksisi driver çok iyi değil, zaten ayda yılda bir defa açıyorsunuz. Bu fiyata alınacak klavye. Kablolu kullanımda Max gereksiz.

Yani biraz daha çıkıp K1 HE almanızı öneririm aradaki farka kesinlikle değer. Sorun yaşarsınız diye demiyorum sadece switch ve PCB'si iyi değil yalıtımıda neredeyse yok.

Sorun yaşamazsın ama bu markaların hepsinin driver'larında sıkıntı çıkabiliyor. Ben de Dareu var, mesela Dareu'nun driver'ı iyi değil, çok kötü değil ama bir Logitech, SteelSeries kalitesi de bekleme. Bu markalardan Mchose'dir, Akko'dur, driver konusunda iyi markalar değil; ürünleri iyi ama yazılımları öyle değil. Onun dışında ekstra bir sorun yaşamazsın. PCB falan bunlar ekstra detaylar, o arkadaş çok araştırdığı için takılıyor; sen bir farkını anlayamazsın. Mchose ACE68 falan da var, onun da yazılımı iyi değil diyorlar. K1 HE'yi övüyorlar ama ben yine de 300 daha çıkar, alüminyum kasalı Alux60 alırdım. 60 istiyorsam tabii, yoksa K1 HE de 75 için tercih edilir. Ayrıyetten kablolu kullanacaksan Max almanın mantığı çok yok, Pro al geç.

Sorun yaşamazsın ama bu markaların hepsinin driver'larında sıkıntı çıkabiliyor. Ben de Dareu var, mesela Dareu'nun driver'ı iyi değil, çok kötü değil ama bir Logitech, SteelSeries kalitesi de bekleme. Bu markalardan Mchose'dir, Akko'dur, driver konusunda iyi markalar değil; ürünleri iyi ama yazılımları öyle değil. Onun dışında ekstra bir sorun yaşamazsın. PCB falan bunlar ekstra detaylar, o arkadaş çok araştırdığı için takılıyor; sen bir farkını anlayamazsın. Mchose ACE68 falan da var, onun da yazılımı iyi değil diyorlar. K1 HE'yi övüyorlar ama ben yine de 300 daha çıkar, alüminyum kasalı Alux60 alırdım. 60 istiyorsam tabii, yoksa K1 HE de 75 için tercih edilir. Ayrıyetten kablolu kullanacaksan Max almanın mantığı çok yok, Pro al geç.
MCHOSE yanlış oldu sanırım. Driveri en iyi markalardan biri.