Bütçe
3.000 TL
Bu kasada kullanılan fanlar yurt dışında satılıyor ve pahalı, benzer bir fan için araştırmak lazım, normal ARGB bir fan takılabilir, reverse olursa iyi olur yoksa fanı ters takmak gerekir, alttan içeri hava vermesi lazım.

Alta fan koyabilirim ileride aynı tarz duran ARGB fan önerilerin var mı hocam?

Yeni fark ettim, mevcutmuş, hem altta hem üstte manyetik.

@Menace Aldınız mı? Benim de çok hoşuma giden, bi süredir takip ettiğim bir kasa. Ben de almayı düşünüyorum aslında.

Son düzenleme:
Yeni fark ettim, mevcutmuş, hem altta hem üstte manyetik.

@Menace aldınız mı? Benim de çok hoşuma giden, bir süredir takip ettiğim bir kasa. Ben de almayı düşünüyorum aslında.

Almadım hocam eylül ayının sonu Ekim'in başı gibi alacağım 8 Eylül'de staja başlayacağım onun sayesinde alacağım aldıktan sonra konuya dönerim geri.

Ben aldım, kurulumunu da yaptım. Ekstra aşağıya 3 adet intake, üste ise 3 adet egzoz fanı taktım. Tüm fan yuvalarını doldurdum diyebiliriz.

Kasa düşündüğümden daha büyük çıktı. Fazla geniş ve uzun. Fiyatına göre bence aşırı uygun bir kasa, görünüşü de harika.
Hava sirkülasyonunu çok iyi ve üzerindeki fanların da PWM ve ARGB kontrolcüsü mevcut.

Orijinal gelen fanların görüntüsünde fan önerisine de açığım.

c873c72b-cb2b-4dbf-9ca4-859b4efc2b90.webp

Ben aldım, kurulumunu da yaptım. Ekstra aşağıya 3 adet intake, üste ise 3 adet egzoz fanı taktım. Tüm fan yuvalarını doldurdum diyebiliriz.

Kasa düşündüğümden daha büyük çıktı. Fazla geniş ve uzun. Fiyatına göre bence aşırı uygun bir kasa, görünüşü de harika.
Hava sirkülasyonunu çok iyi ve üzerindeki fanların da PWM ve ARGB kontrolcüsü mevcut.

Orijinal gelen fanların görüntüsünde fan önerisine de açığım.

Eki Görüntüle 180401

Hayırlı olsun hocam.
ARGB hub ile anakart arasında ARGB kablosu P500C modelinde çoğu kullanıcıya düz RGB kablosu olarak gelmiş sanırım siz öyle bir şey yaşadınız mı? Bir de argbleri kontrol edebileceğim bir uygulama vesaire var mıdır bildiğiniz?
Başka bir forumda alt kısım için fan önerisi almıştım size de yoluyorum bir bakın isterserseniz.
Link:https://www.temu.com/goods.html?_bg...79&sku_id=17592624270817&_oak_page_source=501