Bütçe
3.000 TL

ays_nur

Becerikli
Arkadaşlar merhaba. Şu an elimde Everest marka red switch, beyaz bir klavye var ama ben klavyemi değiştirmek istiyorum. Bunun icin de 3.000 TL bütçe ayırdım. Ya sarı switch ya da kahverengi switch, birde TKL olmasını istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

İstediğiniz switch renkleri şart değilse F87 Pro ve S75 Pro bakın.
İkisi de cok güzel duruyorlar ama ben daha önce hic kablosuz klavye kullanmadim. Kablosuz olup olmaması pek onemli degil ama kablolu olsa daha iyi. Bu zamana kadar hep mavi ve red switchler kullandigim icin bir degisiklik olsun istiyorum, o yüzden switchlerde kesinim. Tesekkür ederim yine de. 😇

İkisi de cok güzel duruyorlar ama ben daha önce hic kablosuz klavye kullanmadim. Kablosuz olup olmaması pek onemli degil ama kablolu olsa daha iyi. Bu zamana kadar hep mavi ve red switchler kullandigim icin bir degisiklik olsun istiyorum, o yüzden switchlerde kesinim. Tesekkür ederim yine de. 😇
Kablolu da kullanabilirsiniz bu klavyeleri, YouTube'den bir ses testlerine bakın, klasik red switchler çağ dışı gibi bir şey artık.

Bunu da ben sallayayım. Güzel klavye.

Kablolu da kullanabilirsiniz bu klavyeleri, YouTube'dan bir ses testlerine bakın, klasik red Switch'ler çağ dışı gibi bir şey artık.

Sesleri cok güzel ama cok ses cıkarıyorlar ya ben bir süre sonra cok rahatsiz olmaya baslarim ki. Baska önerebilecegin bir klavye var mı?

Bunu da ben sallayayım. Güzel klavye.

Evet bu klavyeye bakmistim şu an sepetimde. Alternatiflere bakiyorum biraz şu an.

İkisi de cok güzel duruyorlar ama ben daha önce hiç kablosuz klavye kullanmadim. Kablosuz olup olmaması pek onemli degil ama kablolu olsa daha iyi. Bu zamana kadar hep mavi ve red Switch'ler kullandigim icin bir degisiklik olsun istiyorum, o yüzden switchlerde kesinim. Teşekkür ederim yine de. 😇

Kablolu dertten başka bir şey değil.

Sesleri cok güzel ama cok ses cıkarıyorlar ya ben bir süre sonra cok rahatsiz olmaya baslarim ki. Baska önerebilecegin bir klavye var mı?
Aslında o videolarda, ses tonu net ve belirgin şekilde çıksın diye seslerini bayağı yükseltiyorlar, gerçekte onların yarısı kadar falan ses duyarsın muhtemelen. Konuya atılan Ajazz'a bakabilirsin.