Arkadaşlar merhaba. Şu an elimde Everest marka red switch, beyaz bir klavye var ama ben klavyemi değiştirmek istiyorum. Bunun icin de 3.000 TL bütçe ayırdım. Ya sarı switch ya da kahverengi switch, birde TKL olmasını istiyorum.
İkisi de cok güzel duruyorlar ama ben daha önce hic kablosuz klavye kullanmadim. Kablosuz olup olmaması pek onemli degil ama kablolu olsa daha iyi. Bu zamana kadar hep mavi ve red switchler kullandigim icin bir degisiklik olsun istiyorum, o yüzden switchlerde kesinim. Tesekkür ederim yine de.
İkisi de cok güzel duruyorlar ama ben daha önce hic kablosuz klavye kullanmadim. Kablosuz olup olmaması pek onemli degil ama kablolu olsa daha iyi. Bu zamana kadar hep mavi ve red switchler kullandigim icin bir degisiklik olsun istiyorum, o yüzden switchlerde kesinim. Tesekkür ederim yine de.
Özellik Değer / Açıklama Model Ajazz AK820 Pro Düzen (Layout) %75 Tuş Sayısı 81 tuş + 1 döner knob Ekran Boyutu 0.85 inç Keycap PBT keycaps, OEM profil Hot-swappable Evet Bağlantı Türü Type-C kablolu, Bluetooth 5.1 & 2.4GHz Montaj Tipi Gasket Stabilizer Tipi Plate-mounted Kasa Malzemesi ABS...
Özellik Değer / Açıklama Model Ajazz AK820 Pro Düzen (Layout) %75 Tuş Sayısı 81 tuş + 1 döner knob Ekran Boyutu 0.85 inç Keycap PBT keycaps, OEM profil Hot-swappable Evet Bağlantı Türü Type-C kablolu, Bluetooth 5.1 & 2.4GHz Montaj Tipi Gasket Stabilizer Tipi Plate-mounted Kasa Malzemesi ABS...
İkisi de cok güzel duruyorlar ama ben daha önce hiç kablosuz klavye kullanmadim. Kablosuz olup olmaması pek onemli degil ama kablolu olsa daha iyi. Bu zamana kadar hep mavi ve red Switch'ler kullandigim icin bir degisiklik olsun istiyorum, o yüzden switchlerde kesinim. Teşekkür ederim yine de.
Aslında o videolarda, ses tonu net ve belirgin şekilde çıksın diye seslerini bayağı yükseltiyorlar, gerçekte onların yarısı kadar falan ses duyarsın muhtemelen. Konuya atılan Ajazz'a bakabilirsin.