Vira

Üstün
Makaleler
1
Şu anda Sony WH-CH520 kullanıyorum ama kulaküstü olduğu için hem duyamıyorum hem de tek kulak takamıyorum. Bu yüzden Galaxy Buds 3 alınır mı? Bütçe 3000 TL en fazla. Telefonum da Samsung olduğu için ekosistem olsun diye alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Silikon kısmı biraz dandik Pro'da, cok sıkıntı olmaz sık sık çıkarıp takmiyorsaniz. Ama bütçe arttirip Pro'ya gecmek cok daha iyi olur arkadasin dedigi gibi.

O kadar arttırabileceğimi zannetmiyorum. Ayrıca bu kulaklığı kendime almayı bile düşünmüyordum birinin doğum gününe alırken kendime de alayım dedim zaten ihtiyaç vardı.

Şu anda Sony WH-CH520 kullanıyorum ama kulaküstü olduğu için hem duyamıyorum hem de tek kulak takamıyorum. Bu yüzden Galaxy Buds 3 alınır mı? Bütçe 3000 TL en fazla. Telefonum da Samsung olduğu için ekosistem olsun diye alıyorum.
Aktif olarak kullanıyorum.

Ses kalitesi, mikrofon performansı, slikonsuz bir kulaklığa göre aktif gürültü engelleme özelliği, sesli kontrol özelliği, 360° baş takibi, AI desteği mükemmel çalışıyor.

Ha şu biraz kötü olmuş, şarjı "bana göre" hızlı bitiyor.

Eksi yönden sayar mısınız bilemem buna siz karar verin; gürültülü bir ortamda iken sesli komut özelliği algılamayabiliyor.

Ben kullanıyorum, kulağınıza uymazsa çok sıkıntı çıkarıyor silikonsuz olduğundan, ses kalitesi çok iyi, ayrıca Samsung telefonunuz yoksa almanızı tavsiye etmem çünkü kulaklık varsayılan olarak SSC codec'i kullandığı için biraz gecikme yapabilir. Telefonunuz Samsung değilse diğer kulaklıklara bakmanızı tavsiye ederim.

Aktif olarak kullanıyorum.

Ses kalitesi, mikrofon performansı, silikonsuz bir kulaklığa göre aktif gürültü engelleme özelliği, sesli kontrol özelliği, 360° baş takibi, AI desteği mükemmel çalışıyor.

Ha şu biraz kötü olmuş, şarjı "bana göre" hızlı bitiyor.

Eksi yönden sayar mısınız bilemem buna siz karar verin; gürültülü bir ortamda iken sesli komut özelliği algılamayabiliyor.

Şarjı 6 saat gibi bir süre gitmiyor muydu? Bana yeterli aşırı müzik dinlemem.

Ben kullanıyorum, kulağınıza uymazsa çok sıkıntı çıkarıyor silikonsuz olduğundan, ses kalitesi çok iyi, ayrıca Samsung telefonunuz yoksa almanızı tavsiye etmem çünkü kulaklık varsayılan olarak ssc Codec'i kullandığı için biraz gecikme yapabilir. Telefonunuz Samsung değilse diğer kulaklıklara bakmanızı tavsiye ederim.

Evet Samsung kullanıyorum.