3.000 TL bütçeye Galaxy Buds 3 alınır mı?

Vira

Üstün
Makaleler
1
Şu anda Sony WH-CH520 kullanıyorum ama kulaküstü olduğu için hem duyamıyorum hem de tek kulak takamıyorum. Bu yüzden Galaxy Buds 3 alınır mı? Bütçe 3000 TL en fazla. Telefonum da Samsung olduğu için ekosistem olsun diye alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok bir ses performansı beklentiniz yoksa olabilir. Buds3 Pro 5000 TL, çıkabiliyorsanız daha iyi olur.

Telefon 96KHz destekliyorsa daha iyi olur.

Evet destekliyor.

Deneyenler ses kalitesi vb gayet iyi diyordu.

Silikon kısmı biraz dandik Pro'da, cok sıkıntı olmaz sık sık çıkarıp takmiyorsaniz silikonlari. Ama bütçe arttirip Pro'ya gecmek cok daha iyi olur arkadasin dedigi gibi.

Silikon kısmı biraz dandik Pro'da, cok sıkıntı olmaz sık sık çıkarıp takmiyorsaniz. Ama bütçe arttirip Pro'ya gecmek cok daha iyi olur arkadasin dedigi gibi.

O kadar arttırabileceğimi zannetmiyorum. Ayrıca bu kulaklığı kendime almayı bile düşünmüyordum birinin doğum gününe alırken kendime de alayım dedim zaten ihtiyaç vardı.

O kadar arttırabileceğimi zannetmiyorum. Ayrıca bu kulaklığı kendime almayı bile düşünmüyordum birinin doğum gününe alırken kendime de alayım dedim zaten ihtiyaç vardı.

Buds3 de cok iyidir, simdiden hayirli olsun.

Aktif olarak kullanıyorum.

Ses kalitesi, mikrofon performansı, slikonsuz bir kulaklığa göre aktif gürültü engelleme özelliği, sesli kontrol özelliği, 360° baş takibi, AI desteği mükemmel çalışıyor.

Ha şu biraz kötü olmuş, şarjı "bana göre" hızlı bitiyor.

Eksi yönden sayar mısınız bilemem buna siz karar verin; gürültülü bir ortamda iken sesli komut özelliği algılamayabiliyor.

Ben kullanıyorum, kulağınıza uymazsa çok sıkıntı çıkarıyor silikonsuz olduğundan, ses kalitesi çok iyi, ayrıca Samsung telefonunuz yoksa almanızı tavsiye etmem çünkü kulaklık varsayılan olarak SSC codec'i kullandığı için biraz gecikme yapabilir. Telefonunuz Samsung değilse diğer kulaklıklara bakmanızı tavsiye ederim.

Şarjı 6 saat gibi bir süre gitmiyor muydu? Bana yeterli aşırı müzik dinlemem.

Evet Samsung kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…