Bütçe
3.000 TL

Efe684

Çalışkan
Merhaba kablosuz mouse almayı düşünüyorum, 3.000 TL bütçem mevcut.
Ne önerirsiniz Gaming.Gen.TR üzerinden bu alt taraftaki linklerde ki fareyi önerdiler.
Sizin bir tavsiyeniz mevcut mu bu mouselerin gramajı bayağı düşük olsun diye 250mAh batarya koyulmuş. Bu çok az değil mi vs. gibi aklımda bir sürü sorular var.

link 1
link 2

Tutuş şekliniz ve elinizin büyüklüğünü ölçerek söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Eğer Scyrox'a uyuyorsa tutuş şekliniz scyrox bu bütçelerde en iyilerden birisidir.

Tutuş şekliniz ve elinizin büyüklüğünü ölçerek söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Eğer Scyrox'a uyuyorsa tutuş şekliniz scyrox bu bütçelerde en iyilerden birisidir.

Hocam claw ve palm karışık ama mesela oyunlarda daha sert basıyorum o zaman claw şekliyle yapıyorum.

Rawm ES21Pro daha mı iyidir.

Scyrox eğer tutuş şeklinize uyuyorsa kesinlikle alın. Switchleri daha iyi scyroxun.

Hocam bazılarına sorduğumda "scyrox 2-3 ay önce iyi idi. Artık daha iyi modeller çıktı. Şu an için almak mantıksız."

"Scyrox şu anda alınacak bir fiyatta değil. 2.500 seviyesine inerse anca o zaman önerilebilir."

"Rawm şu anda 3 bin bütçesine inanılmaz bir dominasyon kurdu. Leviathan ile birlikte 5 bin bütçesindeki ürünlerin bile alınılabilirliği düştü"

"Malzeme kalitesi olarak ES21'den geri. Teknik olarak aynılar"

Bundan dolayı kararsız kaldım.

Hocam bazılarına sorduğumda "scyrox 2-3 ay önce iyi idi. Artık daha iyi modeller çıktı. Şu an için almak mantıksız."

"Scyrox şu anda alınacak bir fiyatta değil. 2.500 seviyesine inerse anca o zaman önerilebilir."

"Rawm şu anda 3 bin bütçesine inanılmaz bir dominasyon kurdu. Leviathan ile birlikte 5 bin bütçesindeki ürünlerin bile alınılabilirliği düştü"

"Malzeme kalitesi olarak ES21'den geri. Teknik olarak aynılar"

Bundan dolayı kararsız kaldım.

Hocam RAW'mın switchleri kötü ve dandik hissettiriyor, onun dışında diğer özellikleri aynı scyrox kullanan 2 arkadaşım var ikisi de yaklaşık 7-8 aydır kullanıyor herhangi bir silinme / içine göçme durumu mevcut değil scyroxun switchleri daha iyi fakat evet rawm malzeme kalitesi olarak daha iyi, eğer sert kullanmam diyorsanız scyrox V6 sert kullanırım biraz acımasız olurum diyorsanız rawm.

Hocam RAW'mın switchleri kötü ve dandik hissettiriyor, onun dışında diğer özellikleri aynı scyrox kullanan 2 arkadaşım var ikisi de yaklaşık 7-8 aydır kullanıyor herhangi bir silinme / içine göçme durumu mevcut değil scyroxun switchleri daha iyi fakat evet rawm malzeme kalitesi olarak daha iyi, eğer sert kullanmam diyorsanız scyrox V6 sert kullanırım biraz acımasız olurum diyorsanız rawm.

Yani hocam beni kararsız bırakan şey herkesin farklı konuşması.
ATK Dragon fly a9Ultra var mesela onu al diyor.
Diğer bahsettiğim rawm ES21Pro'da clicklerde boşluk problemi var mış.
Scyrox alınmaz geride kaldı falan diyende var vallahi hocam herkes fikir veriyor ama ortada kaldım bende :D

Yani hocam beni kararsız bırakan şey herkesin farklı konuşması.
ATK Dragon fly a9Ultra var mesela onu al diyor.
Diğer bahsettiğim rawm ES21Pro'da clicklerde boşluk problemi var mış.
Scyrox alınmaz geride kaldı falan diyende var vallahi hocam herkes fikir veriyor ama ortada kaldım bende :D

Evet dediğim gibi 3ününde özellikleri benzer ufak malzeme kalitesi ve Switch farklılıkları var, burada durum sizde.