Bütçe
3.000 TL

lireal

Çalışkan
3.000 TL'ye kadar bir kulaklık önerebilir misiniz? Razer blackshark v2 kullanıyorum ama memnum değilim ses kartı yok ve birisiyle konuşurken benim sesimden fazla izlediğim şeylerin sesleri gidiyor driverıda olmadığı için kulaklığı ayarlayamıyorum

3.000 TL'ye kadar bir kulaklık önerebilir misiniz? Razer blackshark v2 kullanıyorum ama memnum değilim ses kartı yok ve birisiyle konuşurken benim sesimden fazla izlediğim şeylerin sesleri gidiyor driverıda olmadığı için kulaklığı ayarlayamıyorum

Bunun süngerleri de soyulmaya başlar kesin. Logitech G332 de yaşadım bu sorunu. Fobun marka süngerler ile değiştirmek mümkün ama bu kulaklık için sünger nereden buluruz acaba.

Alakası yok. Deri padlerini sabun ile kaç kere yıkamışımdır hala sağlam. Şu an bende yedek kulaklık olarak duruyor.

Bunun süngerleri de soyulmaya başlar kesin. Logitech G332 de yaşadım bu sorunu. Fobun marka süngerler ile değiştirmek mümkün ama bu kulaklık için sünger nereden buluruz acaba.

Logitech G332'deki dandik sünger ile h9'daki deri padı bir tutmayın.

Beklemesinede pek gerek yok açıkçası. Bas ve tizlerde H9 daha iyi. Mikrofon olarak yakınlar. V9'un tek artısı kablosuz olması. Konuyu açan arkadaş kablosuz kulaklık istiyorsa V9 Pro'yu alabilir.

Stok beklemeye gerek yok zaten S9 Pro bu butcedeki en iyi kablosuz kulaklık. H9 da kablolu olarak en iyisi, konu sahibinin tercihine kalmis.