3.000 TL'ye kadar bir kulaklık önerebilir misiniz? Razer blackshark v2 kullanıyorum ama memnum değilim ses kartı yok ve birisiyle konuşurken benim sesimden fazla izlediğim şeylerin sesleri gidiyor driverıda olmadığı için kulaklığı ayarlayamıyorum
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
- Makaleler
- 1
3.000 TL'ye kadar bir kulaklık önerebilir misiniz? Razer blackshark v2 kullanıyorum ama memnum değilim ses kartı yok ve birisiyle konuşurken benim sesimden fazla izlediğim şeylerin sesleri gidiyor driverıda olmadığı için kulaklığı ayarlayamıyorum
monitortavsiye01
Becerikli
Bunun süngerleri de soyulmaya başlar kesin. Logitech g332 de yaşadım bu sorunu. Fobun marka süngerler ile değiştirmek mümkün ama bu kulaklık için sünger nerden buluruz acaba..
Bunun süngerleri de soyulmaya başlar kesin. Logitech G332 de yaşadım bu sorunu. Fobun marka süngerler ile değiştirmek mümkün ama bu kulaklık için sünger nereden buluruz acaba.
Alakası yok. Deri padlerini sabun ile kaç kere yıkamışımdır hala sağlam. Şu an bende yedek kulaklık olarak duruyor.
Bunun süngerleri de soyulmaya başlar kesin. Logitech G332 de yaşadım bu sorunu. Fobun marka süngerler ile değiştirmek mümkün ama bu kulaklık için sünger nereden buluruz acaba.
Logitech G332'deki dandik sünger ile h9'daki deri padı bir tutmayın.
Fifine H9 bu fiyat bandindaki en iyi kulaklık. Biraz daha cikarsaniz kablosuz olarak V9 Pro modelinin tasarim farki olan S9 Pro var.
Beklemesinede pek gerek yok açıkçası. Bas ve tizlerde H9 daha iyi. Mikrofon olarak yakınlar. V9'un tek artısı kablosuz olması. Konuyu açan arkadaş kablosuz kulaklık istiyorsa V9 Pro'yu alabilir.
Beklemesinede pek gerek yok açıkçası. Bas ve tizlerde H9 daha iyi. Mikrofon olarak yakınlar. V9'un tek artısı kablosuz olması. Konuyu açan arkadaş kablosuz kulaklık istiyorsa V9 Pro'yu alabilir.
Stok beklemeye gerek yok zaten S9 Pro bu butcedeki en iyi kablosuz kulaklık. H9 da kablolu olarak en iyisi, konu sahibinin tercihine kalmis.
Stok beklemeye gerek yok zaten S9 Pro bu butcedeki en iyi kablosuz kulaklık. H9 da kablolu olarak en iyisi, konu sahibinin tercihine kalmis.
Zaten bütçe 5k+ olmadığı sürece kablolu/kablosuz fazla seçenek yok kulaklıklarda. Cloud3 kadar overrated bir kulaklık yok zaten.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-