- Makaleler
- 23
İstedigim ozellikler:
- En az 120 Hz panel.
- En az 5ms.
- IPS panel.
Bütçe çıkar mı?İstedigim ozellikler:
- En az 120 Hz panel.
- En az 5ms.
- IPS panel.
Olabilir. Peki 3.500'e kadar onerin ne olur? Bu markanin panelleri hosuma gittigi icin zamlanmazsa muhtemelen KTC olani alirim.
3.500'e çıkmışken 400 daha verip KTC almak daha mantıklı yine. F/P olarak en mantıklısı bu.Olabilir. Peki 3.500'e kadar onerin ne olur? Bu markanin panelleri hosuma gittigi icin zamlanmazsa muhtemelen KTC olani alirim.
Simdi baktim. Zam yemis 200 TL. Ayni fiyata (yani 4.000 TL altinda) baska bir onerin var mi? Rekabetci falan oynamiyorum. Sadece hikayeli oyunlarda kullanacagim.3.500'e çıkmışken 400 daha verip KTC almak daha mantıklı yine. F/P olarak en mantıklısı bu.
Yine en mantıklısı KTC. Yakın fiyata MAG 244F vardı fakat uçtu gitti o da.Simdi baktim. Zam yemis 200 TL. Ayni fiyata (yani 4.000 TL altinda) baska bir onerin var mi? Rekabetci falan oynamiyorum. Sadece hikayeli oyunlarda kullanacagim.
Tamamdir. Bu kadar iddialiysa KTC'ye yonelmek en iyisi. Meraktan soruyorum. Bu nasildir?Yine en mantıklısı KTC. Yakın fiyata MAG 244F vardı fakat uçtu gitti o da.
KTC çok zam yer veya stoğu biterse alınabilir gibi duruyor.Tamamdir. Bu kadar iddialiysa KTC'ye yonelmek en iyisi. Meraktan soruyorum. Bu nasildir?
Peki. Bu ikisinden birini alacagim bu ay icinde. KTC'nin fiyata bir daha zam yemezse KTC alip gecerim. Yardimin icin tesekkur ederim.KTC çok zam yer veya stoğu biterse alınabilir gibi duruyor.
KTC'nin zam yiyeceğini sanmam. Çok uzun süredir o fiyatlarda. Rica ederim.Peki. Bu ikisinden birini alacagim bu ay icinde. KTC'nim fiyata bir daha zam yemezse KTC alip gecerim. Yardimin icin tesekkur ederim.