Astronotarda

Üstün
Yer
Planarcadia
Kablosuz düzgün bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Almış olduğum JBL Quantum 300 Wireless düzgün çıkmadı. Yeni bir kulaklık almak istiyorum, çok rekabetçi oynamıyorum Fortnite ve Valorant oynuyorum o kadar. Genshin Impact, Honkai Star Rail ve Wuthering Waves oynuyorum ekstra olarak. Bu yüzden 7.1 ses olması güzel olabilir. Önerilerinizi bekliyorum, herkese teşekkürler.

Wraith güvenli bir yer mi pek emin olamıyorum, aile evinde olduğum için hala ailemle alışveriş yapıyorum ve genelde Hepsiburada ve Trendyol dışına çıkmıyorlar. Daha önce alışveriş yapmış mıydınız?
Evet yaptım güvenilir site, 2 defa ürünümü birebir değiştirdiler servisleri konusunda problem yaşamadım.

Kablosuz düzgün bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Almış olduğum JBL Quantum 300 Wireless düzgün çıkmadı. Yeni bir kulaklık almak istiyorum, çok rekabetçi oynamıyorum Fortnite ve Valorant oynuyorum o kadar. Genshin Impact, Honkai Star Rail ve Wuthering Waves oynuyorum ekstra olarak. Bu yüzden 7.1 ses olması güzel olabilir. Önerilerinizi bekliyorum, herkese teşekkürler.
https://www.gaming.gen.tr/urun/7311...-1-surround-kablosuz-gaming-kulaklik-hw-v9-4/ aldıktan sonra minik bir EQ ayarı yapmanız yeterli.

Wraith güvenli bir yer mi pek emin olamıyorum, aile evinde olduğum için hala ailemle alışveriş yapıyorum ve genelde Hepsiburada ve Trendyol dışına çıkmıyorlar. Daha önce alışveriş yapmış mıydınız?
Daha önce alışveriş yaptım. Ürün sıkıntısız geldi 3 ay kullandım arıza verdi. Üründe arıza yok dediler. Zar zor iade ettirdim.

Güzel duruyor, buna da bakacağım teşekkürler.

Daha önce alışveriş yaptım. Ürün sıkıntısız geldi 3 ay kullandım arıza verdi. Üründe arıza yok dediler. Zar zor iade ettirdim.
Şikayetvar'ı okuyacağım biraz, böyle sorunlar varsa alışveriş yapmak sıkıntılı gibi.

Kablosuz düzgün bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Almış olduğum JBL Quantum 300 Wireless düzgün çıkmadı. Yeni bir kulaklık almak istiyorum, çok rekabetçi oynamıyorum Fortnite ve Valorant oynuyorum o kadar. Genshin Impact, honkai star rail ve Wuthering Waves oynuyorum ekstra olarak. Bu yüzden 7.1 ses olması güzel olabilir. Önerilerinizi bekliyorum, herkese teşekkürler.

ATK mercury M1 kullanıyorum cidden süper kulaklık bayağı güzel denemenizi öneririm.