3.000 TL kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Astronotarda

Üstün
Yer
Amphoreus
Kablosuz düzgün bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Almış olduğum JBL Quantum 300 Wireless düzgün çıkmadı. Yeni bir kulaklık almak istiyorum, çok rekabetçi oynamıyorum Fortnite ve Valorant oynuyorum o kadar. Genshin Impact, Honkai Star Rail ve Wuthering Waves oynuyorum ekstra olarak. Bu yüzden 7.1 ses olması güzel olabilir. Önerilerinizi bekliyorum, herkese teşekkürler.

ATK mercury vardı bakabilirsiniz. Wraith üzerinden.

Wraith güvenli bir yer mi pek emin olamıyorum, aile evinde olduğum için hala ailemle alışveriş yapıyorum ve genelde Hepsiburada ve Trendyol dışına çıkmıyorlar. Daha önce alışveriş yapmış mıydınız?

Wraith'den alışveriş yapmadan önce şikayetvar.com'dan şikayetlerini okumayı unutmayın. Ben okumadım biraz dilim yandı. Teknik servis konusu rezalet.

Evet yaptım güvenilir site, 2 defa ürünümü birebir değiştirdiler servisleri konusunda problem yaşamadım.

https://www.gaming.gen.tr/urun/7311...-1-surround-kablosuz-gaming-kulaklik-hw-v9-4/ aldıktan sonra minik bir EQ ayarı yapmanız yeterli.

Daha önce alışveriş yaptım. Ürün sıkıntısız geldi 3 ay kullandım arıza verdi. Üründe arıza yok dediler. Zar zor iade ettirdim.

Güzel duruyor, buna da bakacağım teşekkürler.

Daha önce alışveriş yaptım. Ürün sıkıntısız geldi 3 ay kullandım arıza verdi. Üründe arıza yok dediler. Zar zor iade ettirdim.
Şikayetvar'ı okuyacağım biraz, böyle sorunlar varsa alışveriş yapmak sıkıntılı gibi.

ATK mercury M1 kullanıyorum cidden süper kulaklık bayağı güzel denemenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…