Bütçe
3.000 TL

Fallegan

Uzman
Yer
The Bad Place
İyi forumlar, 1 haftadır araştırıyorum hâlâ kafama tam olarak yatan klavye olmadı. Klavye sadece oyun için değil günlük kullanım ve tasarımda da kullanılacak o yüzden F tuşları gerekiyor %75 işimi görür daha büyük olmasını istemiyorum. CS2 oynuyorum, hikayeli oyunlar oynuyorum. Bu bütçelerde manyetik switchler de olduğu için kaliteli ise onları tercih etmek isterim. Nispeten daha tok olur ise ses daha iyi olur, manyetiklerde çok sessiz veya creamy tarzda olmadığını biliyorum ama gürültülü olmaması gerekiyor. Knob olması artı olur, şart değil.

Şu ürün çok hoşuma gitti ama biraz tuzlu, alternatif merak ediyorum.

X75'e çıkarsanız X75 öneririm.

Manyetik için Ace68 öneririm.

Son düzenleme:

X75'e çıkarsanız X75 öneririm.

Manyetik için Ace68 öneririm.

Teşekkürler, aslında ak820 pro gayet iyi duruyor ama nedense bir kalitesiz hissi var bilemedim. Manyetik almamın bir eksi veya artısı var mı, x75 ile karşılaştırsak mesela. Ben günlük de kullanıyorum cs, hikayeli oyunlarda vs de kullanıyorum. Mekanik işimi görür sanırım.

Teşekkürler, aslında AK820 Pro gayet iyi duruyor ama nedense bir kalitesiz hissi var bilemedim. Manyetik almamın bir eksi veya artısı var mı, X75 ile karşılaştırsak mesela. Ben günlük de kullanıyorum CS, hikayeli oyunlarda vs de kullanıyorum. Mekanik işimi görür sanırım.

Manyetiklerde his diye bir şey yok. Günlük kullanırım arada CS atarım derseniz mekanik, ciddi hard oynarım derseniz manyetik.

Manyetiklerde his diye bir şey yok. Günlük kullanırım arada CS atarım derseniz mekanik, ciddi hard oynarım derseniz manyetik.
Tekrar teşekkür ederim, Ak820 Proda bağlantıda, ekranda bir sorun var mı kronik bilinen? 2.4ghz kullanacağım. Bir de son olarak Aula F87 Pro ile karşılaştırırsak ne derdiniz fark olarak.