Fallegan
Uzman
Tekrar rahatsız ettim, belki ben anlayamadım ama bu krem/kırmızı versiyonu gift switch mi? Sitesinde belirtmemiş.
Tekrar rahatsız ettim, belki ben anlayamadım ama bu krem/kırmızı versiyonu gift switch mi? Sitesinde belirtmemiş.
Değil. Düz Red Switch.Tekrar rahatsız ettim, belki ben anlayamadım ama bu krem/kırmızı versiyonu gift switch mi? Sitesinde belirtmemiş.
Ajazz desteğinden kontrol etmek istedim bilgiyi çünkü krem kırmızı rengini beğenmiştim, bu kırmızı renkler gift switchmiş. Belki başka arkadaşlar da konuyu incelerse bilgisi olsun.
Merhaba elinize ulaştımı?Ajazz desteğinden kontrol etmek istedim bilgiyi çünkü krem kırmızı rengini beğenmiştim, bu kırmızı renkler gift switchmiş. Belki başka arkadaşlar da konuyu incelerse bilgisi olsun.
Teşekkürler hocam, sipariş verdim kırmızısını çok hoşuma gitti.
Merhabalar foruma pek girmiyorum evet ulaştı bir sorunuz varsa cevaplayayım. Gift switch bu arada, klavyeden çok memnunum hiçbir problemim yok.
Seslimi, rahatlığı nasıl?Merhabalar foruma pek girmiyorum evet ulaştı bir sorunuz varsa cevaplayayım. Gift switch bu arada, klavyeden çok memnunum hiçbir problemim yok.
Oldukça sesli diyebilirim çok takır takır değil ama sesli. Çok rahat bence çok memnunum hala severek kullanıyorum.