Bütçe
3.000

QCerberusQ

Uzman
Superonline 1000MBPS fiber kullanıyorum. Superonline'nın verdiği routerı değiştirmek istiyorum, bunun için 3000 TL'ye kadar router önerisi yaparsanız sevinirim.

Aklımda TP-Link Archer BE230 var. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını da beklerim.

Hepsiburada olursa sevinirim kuponum var kullanmam gerekiyor.

BE230'a göre özellikleri bayağı düşük.

Merhaba.

TP-Link'in o modeli her ne kadar yüksek Mbps gibi odakları olsa da Keenetic Extra DSL çok daha başarılı. SNR marjinini bile ayarlamana izin verir, (SNR Marjini ayarlamak için eklenti gerekiyor) OpenWrt + SQM ile mükemmel bir internet ortamı yakalarsın.

Yok ben illa da her şeyim en günceli olsun diyorsan attigin TP-Link BE230'u alabilirsin. Bu arada o bütçedeki diğer alternatif olan Huawei BE3 alma, basbaya giriş seviyesi bir model Wi-Fi 7'ye gore.

Merhaba.

TP-Link'in o modeli her ne kadar yüksek Mbps gibi odakları olsa da Keenetic Extra DSL çok daha başarılı. SNR marjinini bile ayarlamana izin verir, (SNR marjini ayarlamak için eklenti gerekiyor) OpenWrt + SQM ile mükemmel bir internet ortamı yakalarsın.

Yok ben illa da her şeyim en günceli olsun diyorsan attigin TP-Link BE230'u alabilirsin. Bu arada o bütçedeki diğer alternatif olan Huawei BE3 alma, basbaya giriş seviyesi bir model Wi-Fi 7'ye gore.

Bilgi için sağ olun hocam ama fiberde zaten SNR marjin değerinin bir anlamı kalmıyor. BE230 da 2x2 mu mimo 4096k qam veri ve multi ru özellikleri var bayağı cazip geliyor.