3.000 TL router önerisi

Bütçe
3.000

QCerberusQ

Uzman
Superonline 1000MBPS fiber kullanıyorum. Superonline'nın verdiği routerı değiştirmek istiyorum, bunun için 3000 TL'ye kadar router önerisi yaparsanız sevinirim.

Aklımda TP-Link Archer BE230 var. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını da beklerim.

Hepsiburada olursa sevinirim kuponum var kullanmam gerekiyor.

BE230'a göre özellikleri bayağı düşük.

Merhaba.

TP-Link'in o modeli her ne kadar yüksek Mbps gibi odakları olsa da Keenetic Extra DSL çok daha başarılı. SNR marjinini bile ayarlamana izin verir, (SNR Marjini ayarlamak için eklenti gerekiyor) OpenWrt + SQM ile mükemmel bir internet ortamı yakalarsın.

Yok ben illa da her şeyim en günceli olsun diyorsan attigin TP-Link BE230'u alabilirsin. Bu arada o bütçedeki diğer alternatif olan Huawei BE3 alma, basbaya giriş seviyesi bir model Wi-Fi 7'ye gore.

Bilgi için sağ olun hocam ama fiberde zaten SNR marjin değerinin bir anlamı kalmıyor. BE230 da 2x2 mu mimo 4096k qam veri ve multi ru özellikleri var bayağı cazip geliyor.

İfadeler: 144
Bilgi için sağ olun hocam ama fiberde zaten SNR marjin değerinin bir anlamı kalmıyor. BE230 da 2x2 mu mimo 4096k qam veri ve multi ru özellikleri var bayağı cazip geliyor.

Zaten SNR marjini ornek icin verdim hocam, FTTH'de SNR yok. BE230 alabilirsiniz. Isinizi gorur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…