Bütçe
3.000 TL

dnzcn11

Çalışkan
Herkese iyi Sosyaller, merhaba. Anakartım ATX anakart ve bileşenleri fotoğrafa bırakıyorum. İşlemcim ise 7600X. Bütçem 2500 - 3000 bin TL arası. Ekran kartımı sığdırabileceğim rahat ARGB bir kasa arıyorum.

Screenshot_20250429_061359_Samsung Internet.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tık daha çıkabilirseniz güzel kasadır.
Ben ful beyaz kasa topladığım için en uygun 3000D olduğunu düşündüm memnunum 7800XT rahatlıkla sığıyor.
2500 TL iken almıştım. Tek eksiği içinde çoklayıcı çıkmaması.

Teşekkürler hocam aldığım kasanın. İadesini bekliyorum buna yöneleceğim o halde çok yalıyıcı nedir AM5 sisteme yükselltim sistemimi bilgisayarcıya götürüp orada montajını yaptıracağım ilk aldığım sistemde hazır sistemdi o yüzden bir zarar vermeden böyle daha sağlıklı olur diye düşündüm çok yalıyıcı gerekiyorsa bilgisayarcıdan temin edebilirim.

Teşekkürler hocam aldığım kasanın. İadesini bekliyorum buna yöneleceğim o halde çok yalıyıcı nedir AM5 sisteme yükselltim sistemimi bilgisayarcıya götürüp orada montajını yaptıracağım ilk aldığım sistemde hazır sistemdi o yüzden bir zarar vermeden böyle daha sağlıklı olur diye düşündüm çok yalıyıcı gerekiyorsa bilgisayarcıdan temin edebilirim.
Toplatacaksanız gerek yok o halleder.

Toplatacaksanız gerek yok o halleder.
Bahsettiğim kasayı etiketlemeyi unutmuşum o başka kasa ilk attığım güzel kasa onu alın hava akışı on numaradır.