3.000 TL Xiaomi/Redmi telefon önerisi

Bütçe
3000TL

dolarlaVSatmak

Çalışkan
Arkadaşlar 3.000TL'ye telefon almak istiyorum. Biliyorum bu fiyata öyle güzel bir telefon yok. İkinci el olarak ekran veya arka cam değişmiş neredeyse hatasız bitçok telefon var. Benim için yurt dışı veya yurt içi olması çok fazla fark etmiyor evde bu sorunu çözebilirim. Birkaç telefon buldum ama hangisini almalıyım karar veremedim. Telefonla PUBG falan oynamayacağım. Genellikle sosyal medyada falan gezeceğim.

Redmi Note 10 Pro.
Xiaomi Mi 9T Pro.
Redmi Note 10 s

Şu an aklımda bu 3 model var. Telefona Custom ROM root gibi şeyler yapabilirim. Snapdragon işlemci yurt dışı telefonlarda benim için biraz sıkıntı. MediaTek bu tür şeylerde daha iyi ama o da ısınıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

MediaTek ısınıyor diye bir şey yok. Bu cihazlar içerisinden en iyisi mi 9T Pro olacaktır tek eksisi 60Hz ekranı.

MediaTek ısınıyor diye bir şey yok. Bu cihazlar içerisinden en iyisi mi 9T Pro olacaktır tek eksisi 60Hz ekranı.

Hocam mi 9T Pro aldım. Gayet süper. Sadece yurt dışı kayıtlı. TWRP ile yedek aldım. Şu an ROM ve root attım sorunsuz kullanıyorum. Config ile PUBG 120FPS hiçbir sıkıntı yok. Sadece köyde biraz şebeke sorunu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…