Detaylar
Kim cevapladı?Note serisi her zaman daha iyidir, ancak 4G yerine 5G model tercih edin ve Redmi Note 13 veya Note 14 modelinin 5G versiyonunu alın.
Buradaki konuma bakmanızı öneririm.
Redmi cihazları alırken çoğu kişi 5G kullanmayacağım veya Türkiye'de 5G yok diye 4G model alıyor ancak çoğu kişi büyük bir yanlış yapıyor. Gelin bakalım.
Bu denilenler Redmi'nin 11 serisinden sonraki modelleri için geçerlidir. İyi okumalar.
Bu denilenler Redmi'nin 11 serisinden sonraki modelleri için geçerlidir. İyi okumalar.
İşlemci
4G modeller, daha güçsüz ve ilkel işlemciye sahiptir. Mesela Redmi Note 12 5G modeli, Redmi Note 12 Pro 4G modelinden daha güçlü. Pro model olsa da 4G olduğundan aşırı güçsüz işlemciler kullanılıyor.Kamera
4G modeller daha ilkel işlemciye sahip oldukları için video performansları da iyi değil hatta rezalettir. 1080p'nin üzerinde...- THE KEROXEA
- 5g mi 4g mi 5g vs 4g farklar redmi
- Forum: Xiaomi
- Makaleler
- 6
Bana kalırsa hiçbiri. Ancak illa ikisinden biri olacaksa Note 15.
eternatus
Becerikli
Note serisi her zaman daha iyidir, ancak 4G yerine 5G model tercih edin ve Redmi Note 13 veya Note 14 modelinin 5G versiyonunu alın.
Redmi cihazları alırken çoğu kişi 5G kullanmayacağım veya Türkiye'de 5G yok diye 4G model alıyor ancak çoğu kişi büyük bir yanlış yapıyor. Gelin bakalım.
İşlemci
4G modeller, daha güçsüz ve ilkel işlemciye sahiptir. Mesela Redmi Note 12 5G modeli, Redmi Note 12 Pro 4G modelinden daha güçlü. Pro model olsa da 4G olduğundan aşırı güçsüz işlemciler kullanılıyor.
Kamera
4G modeller daha ilkel işlemciye sahip oldukları için video performansları da iyi değil hatta rezalettir. 1080p'nin üzerinde...
- THE KEROXEA
- 5g mi 4g mi 5g vs 4g farklar redmi
- Forum: Xiaomi
Katılıyorum şu anda kullandığım Redmi Note 13 Pro 5G telefonumun işlemcisi Snapdragon 7S gen 2 iken 4G versiyonunda Helio G99 gibi kalitesiz bir işlemci vardı, 4G modeller her türlü parasını hak etmiyor.
Redmi Note 12 5G, Redmi Note 14 Pro 4G'den daha kaliteli, akıcı ve animasyonları daha iyi.Katılıyorum şu anda kullandığım Redmi Note 13 Pro 5G telefonumun işlemcisi Snapdragon 7S gen 2 iken 4G versiyonunda Helio G99 gibi kalitesiz bir işlemci vardı, 4G modeller her türlü parasını hak etmiyor.
4G yerine 1 veya 2 sene öncesinin 5G modelini alırdım ben.
Arkadaşım alacak, ve ayrıca sanırım sadece fiziksel mağazalardan alabiliyor.
Bu yüzden eski 5G modellerini sanırım alamıyor, aynı fiyat bandında değiller sanırım.
Bu yüzden eski 5G modellerini sanırım alamıyor, aynı fiyat bandında değiller sanırım.
İkisi de öyle pek albenisi olan telefonlar değiller bence. Şahsen ikisini de almam. Bunlar yerine bütçeniz yetiyorsa Galaxy A36, yetmiyorsa da NFC ve güncelleme desteğinden feragat edip CMF Phone 1 alın derim.
Fiziksel mağazalar genellikle çok saçma fiyatlar çekiyorlar. Çekmeseler bile CMF bulunmuyor gerçi. İsterseniz sorun internetten alma şansı var mı diye. A36'ya bütçe yetmese bile CMF Phone 1 her türlü daha tercih edilesi bu cihazlardan.Arkadaşım alacak ve ayrıca sanırım sadece fiziksel mağazalardan alabiliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-