3.000 TL'ye 50 Mbps VDSL internet icin modem/router önerisi

Bütçe
3.000 TL

MS667

Uzman
Güncel olarak VMG3312-B10B model eski bir modem kullanmaktayım. Modemin konumu odama uzak kaldığı için çekmiyor, bu yüzden AP modunda kullanacağım bir router arıyorum. Modemin ara sıra DSL ve internet ışıkları gidiyor; bu modemle mi alakalı tam olarak çözemedim. Router almak yerine modem mi almalıyım?

Bütçe: 3.000 TL civarı.

Detaylı bakmadım ama WAN girişi var sanırım o modelin ileride fiber takabilirsiniz.
Router olabiliyor zaten.
Bu modemde güncel olarak görülen teknolojilerin hiçbirisi yok maalesef. Modeme 2 kişi aynı anda bağlanırsa hemen ping arşa çıkıyor. QoS desteklese de düzgün çalışmıyor. Wi-Fi 5 desteği olan bir modem/router'a geçmek istiyorum. Fiberden kastım gigafiber, daha doğrusu.

Keenetic modeline bakabilirsiniz bütçeniz varsa sağlam ürünleri vardır ama Recep hocanın attığı modelde wrt desteği yok gibi görünüyor. Yine de arayüzü kalitelidir wrt gerektirmez.

O zaman şu router işini görür.

Ha hem modem ilerde de router olarak kullanıcam dersen Keenetic bakmaktan başka çaren yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…