3.000 TL'ye 50 Mbps VDSL internet icin modem/router önerisi

Bütçe
3.000 TL
O zaman şu router işini görür.

Ha hem modem ilerde de router olarak kullanıcam dersen Keenetic bakmaktan başka çaren yok.
Bunlar dikkatimi çekmişti ama bütçeyi aşıyor. TP-Link Archer AX12 de uygun fiyatlıydı, işimi görür mü bilmiyorum.

Fibere geçince modemi zaten ISS vermiyor mu?

Verdikleri kötü oluyor ve zaten alacagim modemi oyle bir şey olursa AP olarak kullanırım.

Çok bir fark yaratacağını sanmıyorum diğer modellerle AX12 direkt router DSL girişi yok router olarak alacaksanız başka.

Bende VC220-G3U var her ISS'in verdiği modem işimi görüyor ping sorunlarında QoS kullanmaya çalıştım ama pek işe yaramadı.

2.el Xiaomi'nin gigabit routerini aldım 600 lira olması lazım wrt kurdum tertemiz kullanıyorum o tarz bir modeme ya da routere ihtiyaç duymadım fibere geçeceğim yakın zamanda bu ikilinin işimi göreceğinden eminim.

Çok bir fark yaratacağını sanmıyorum diğer modellerle AX12 direkt router DSL girişi yok router olarak alacaksanız başka.
Bütçeden dolayı router'la idare etmek istiyorum aslında ya da almışken tam alıp Keenetic mi baksam bilemedim.

Bütçeden dolayı Router'la idare etmek istiyorum aslında ya da almışken tam alıp Keenetic mi baksam bilemedim.

Eğer router düşünüyor iseniz ben MR70X tercih ederim ekstra yanı OpenWrt kurulması ama dikkat ilk çıkan seriye kurulabiliyor ikinci seriye kurulmuyor onun dikkatiyle alın.

Dediğiniz model hangisi?

Alacaksan 3610 alma eski revizyon o. Yeni revizyonu almaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…