Bütçe
3.000 TL

Kvothe

Uzman
Yer
Redmont Kalesi
M.2 slotum dolu olduğu için SATA SSD arayışindayım. Bütçem 3000 TL, bu bütçede önerebileceğiniz 500 GB SATA SSD var mı?

Bu SSD alınır mı?

M.2 slotum dolu olduğu için SATA SSD arayışindayım. Bütçem 3000 TL, bu bütçede önerebileceğiniz 500 GB SATA SSD var mı?

Bu SSD alınır mı?
Masaüstü bilgisayar mı kullanıyorsunuz? Eğer masaüstüyse anakart modeliniz nedir?

Bu SSD alınır mı?
3500 TL'ye 960GB'ı var. Sıfır. Biraz pazarlıkla 3300TL ye alınabilir. Sağlık/Performans 100. İhtiyaç varsa kaçırmayın derim.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...60gb-2,5-sata3-ssd-555-540mb-1296230378/detay

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka PCI-e x16 yuvası olsaydı anakartta PCI-e to NVMe dönüştürücü önerecektim. Sadece x1 slotu var mış, ona da dönüştürücü alsanız zaten 800 MB/s gibi bir hız alırsınız, değmez yani.
Tek olay okuma/yazma hızı değil ki. NVMe SSD'lerin saniye başına işlem sayısı SATA disklere göre çok önde ve çok daha hızlılar. Yani her türlü daha iyi seçenek x1 bile olsa.

Tek olay okuma/yazma hızı değil ki. NVMe SSD'lerin saniye başına işlem sayısı SATA disklere göre çok önde ve çok daha hızlılar. Yani her türlü daha iyi seçenek x1 bile olsa.
Öyle diyorsanız hocam şöyle bir dönüştürücü alıp M2 SSD takmak daha mantıklı olur o zaman. İleride sistemi yükseltirse M2 SSD'yi de tam performansında kullanabilir.