Çıkar hocam yalnız kasa ile anakarta sığması lazım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000-3.000 TL
Phantom spirit alın geçin. Kasanızın üst kısmı 360 mm AiO desteklemiyor.Çıkar hocam yalnız kasa ile anakarta sığması lazım.
Phantom spirit alın geçin. Kasanızın üst kısmı 360 mm AiO desteklemiyor.
Tamamdır hocam, sağ olun.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
@michaelscofield bak burada ne buldum 
www.gaming.gen.tr
Thermalright Frost Spirit 140 Hava Soğutucu
Çift anodize Alüminyum kapak sadece soğutucunun harika görünümünü sunmakla kalmaz, aynı zamanda soğutucu kanatlarını çizilmelere karşı korur.
Frost Commander sandım bir an, bu arkadaşta iyidir.@michaelscofield bak burada ne buldum
![]()
Çift anodize Alüminyum kapak sadece soğutucunun harika görünümünü sunmakla kalmaz, aynı zamanda soğutucu kanatlarını çizilmelere karşı korur.www.gaming.gen.tr
@michaelscofield bak burada ne buldum
![]()
Çift anodize Alüminyum kapak sadece soğutucunun harika görünümünü sunmakla kalmaz, aynı zamanda soğutucu kanatlarını çizilmelere karşı korur.www.gaming.gen.tr
Hangisi daha iyi hocam, Phantom Spirit mi bu mu?
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
@michaelscofield Frost Commander'a bakmıştım çok lüzumsuz gelmişti. Phantom'a nazaran fiyat farkına değmez. Hacmi yüzünden pasifi daha iyiydi.
Frost Spirit ve Phantom arası fark sessizlik. Benzer sıcaklıklar var ancak FS'in 8mm'lik boruları, pasif soğutma görevi görüyor = daha az fan açıyor.
@michaelscofield Frost Commander'a bakmıştım çok lüzumsuz gelmişti. Phantom'a nazaran fiyat farkına değmez. Hacmi yüzünden pasifi daha iyiydi.
Frost Spirit ve Phantom arası fark sessizlik. Benzer sıcaklıklar var ancak FS'in 8mm'lik boruları, pasif soğutma görevi görüyor = daha az fan açıyor.
Anladım hocam, bir an için üzülmüştüm, çoktan Phantom Spirit sipariş etmiştim çünkü
Eskiden aralarındaki fiyat farkı 200 TL falandı, o zaman mantıklıydı.Frost Commander'a bakmıştım çok lüzumsuz gelmişti. Phantom'a nazaran fiyat farkına değmez. Hacmi yüzünden pasifi daha iyiydi.