Bütçe
₺3.000

theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
Şu anki kasam oldukça eski ve artık görünümü hoşuma gitmiyor. 3 önde 1 arkada olmak üzere 4 adet fanı var fakat artık RGB istemediğim için ve bunun da ışıkları kapatılamadığı için bunu değiştirmeye karar verdim ve bana göre şu an hava akışı da kötü. 2. el olarak Maksimum 3.000 TL olmak üzere bir boş kasa satın almak istiyorum. Tabii sıfırı da varsa o paraya o da olur. RGB'siz fan veya ışığı kapatılabilir bir şey arıyorum, kasalardan pek anlamam. Anakartım mATX.

Akvaryum olması şart değil.

Son düzenleme:
Geçen bunu almıştım, dün reverse fanları alta taktım mükemmel. Tek sevmediğim yani oval köşeden dolayı fan bildiğin çiftmiş gibi gözüküyor hafifiten.

FB_IMG_1763817632295.webp

Akvaryum olmasına gerek yok hocam sadece olursa fena olmaz açısından istemiştim :D. Anakartım mATX olduğuna eminim sitesinde de öyle yazıyor. Düz kasa olup geniş olanlara da okeyim. Hava akışı ve tipi güzel olsun bide ışıkları kapatılan bir şey olsun yeterli.

Geçen bunu almıştım, dün reverse fanları alta taktım mükemmel. Tek sevmediğim yani oval köşeden dolayı fan bildiğin çiftmiş gibi gözüküyor hafifiten.

Eki Görüntüle 207487
Ses çıkartıyor mu hocam? Ek olarak evet biraz oval kısım çirkin durmuş.

Şu anki kasam oldukça eski ve artık görünümü hoşuma gitmiyor. 3 önde 1 arkada olmak üzere 4 adet fanı var fakat artık RGB istemediğim için ve bunun da ışıkları kapatılamadığı için bunu değiştirmeye karar verdim ve bana göre şu an hava akışı da kötü. 2. el olarak Maksimum 3.000 TL olmak üzere bir boş kasa satın almak istiyorum. Tabii sıfırı da varsa o paraya o da olur. RGB'siz fan veya ışığı kapatılabilir bir şey arıyorum, kasalardan pek anlamam. Anakartım mATX.

Akvaryum olması şart değil.
VG4202FL ve VG4202FLA var. Akvaryum şart ise bublara bakılabilir. Aralarındaki tek fark FLA'nın ARGB olması.

Akvaryum şart değil ise D501A ve D502'ya bütçe çıkartılması daha iyi olur.

VG4202FL ve VG4202FLA var. Akvaryum şart ise bublara bakılabilir. Aralarındaki tek fark FLA'nın ARGB olması.

Akvaryum şart değil ise D501A ve D502'ya bütçe çıkartılması daha iyi olur.
Hocam VGA olanlar sanırım güç kaynağıyla satılıyor 7.000 TL falanmış. Ek olarak D501A hoşmuş fakat çok kompakt duruyor hava akışı iyi olur mu ki?