odininabisi12
Çalışkan
Maximum 3.5 civarı cıkabilirim sanırım. Kulak içi kulaklık arıyorum. Anker P40'i vardı önerilenlerde bir de Huawei Free Buds6i idi sanırım. Ne önerirsiniz?
Bence kullanıcı deneyimi daha fazla olan model tercih edilmeli Anker gibi. Daha yeni çıktı ne kadar iyi bilinmez.
Gorusune saygi duyuyorum. Fakat Buds 2 Plus'da kronik sorun duymadim. Anker'de sorun yasayanlar gordum ama. Sesin bir sure yari yariya dustugu vb. Gibi. Zaten ne alirsa alsin maksimum 1 yil sonra performansinij yarisindan fazlasi azalacak.Anker Soundcore Liberty 4 NC
Bence kullanıcı deneyimi daha fazla olan model tercih edilmeli Anker gibi. Daha yeni çıktı ne kadar iyi bilinmez.
Her zaman söylüyorum Nothing kulaklık işini beceremiyor, önceki konularda da söyledim 3 farklı kulaklığını denedim birisi 4000 TL idi Anker'den daha kötüydü. Bahsettiğin sesin yarıya düşmesi olayını bu modelde hiç yaşamadım, yaşayan birine de göremedim. Sanırım başka bir modelle karıştırdın.Gorusune saygi duyuyorum. Fakat Buds 2 Plus'da kronik sorun duymadim. Anker'de sorun yasayanlar gordum ama. Sesin bir sure yari yariya dustugu vb. Gibi. Zaten ne alirsa alsin maksimum 1 yil sonra performansinij yarisindan fazlasi azalacak.
Baska bir modelle karistirmadim. Arkadasimda ses yariya yariya dustu 4NC modelinde. Yorumlarda da gormustum bu olayi.Her zaman söylüyorum Nothing kulaklık işini beceremiyor, önceki konularda da söyledim 3 farklı kulaklığını denedim birisi 4000 TL idi Anker'den daha kötüydü. Bahsettiğin sesin yarıya düşmesi olayını bu modelde hiç yaşamadım, yaşayan birine de göremedim. Sanırım başka bir modelle karıştırdın.