Bütçe
3000 TL
Yer
İstanbul
3.000 TL bütçe ile kulaklık arıyorum. Şu an Anker Soundcore Liberty 4 NC kullanıyorum, değiştirme kararı aldım. Huawei FreeBuds SE 4'ü gözüme kestirdim, 1 yıl kayıp kulaklık desteği ve 500 TL indirimi mevcut. Kulaklık daha yeni çıkmış fakat birkaç kötü yorum var, arada kaldım. CMF Buds'ın ilk modellerini beğenmemiştim, yenileri çıktı bir kere daha şans verebilirim CMF'ler de Buds 2 Plus veya Buds Pro 2 düşünüyorum Buds Pro 2 daha iyi değil mi? (Telefon olarak Nothing Phone 1 kullanıyorum). Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Bu arada Anker kulaklığımda sesin yarıya düşmesini an itibariyle yaşadım kutunun kapağını açıp kapattığımda ses yükseliyor alçalıyor :D @Simon @michaelscofield

1759788481256.webp

1759788498379.webp

Huawei FreeBuds SE 4 epey.com yorumları yurt dışı fiyatı 1.500 TL'ye denk geliyor Türkiye'de fiyatı pahalı tutmuşlar.

1759788807500.webp

Son düzenleme:
Buds 2 plus daha iyi bir kulaklık. Benim önerim Buds 2 plus olur.

Bu sorun Anker'in çoğu kulaklığında var maalesef.
Buds Pro 2 daha iyi değilmi ya? Neden daha pahalı ozaman? Eğer dediğiniz gibiyse Buds 2 Plus hemen alacağım. Ankerde ilk defa yaşadım Simon hocam söylüyordu gerçekten var mış şaşırdım.

Eki Görüntüle 190623

Enes Özen'in söylediğine göre birkaç fark var. Sürücü olarak Buds Pro 2'de çift sürücü var mış. Neyse Simon'ın yorumunu bekleyelim.

Kağıt üstü veriler kulaklıklar da bir şey değiştirmez hocam. Simon bir konuda söylemişti Plus'un iyi olduğunu ki, bende denedim ikisini. Plus daha iyi. @Simon benden daha bilgili bu arada.
@xsharke senin için konuyu buldum.

Son düzenleme:
Ikisini de alma derim butce varken. Soundpeats Capsule 3 Pro+ oneririm. Ses kalitesi olarak kiyaslamam gerekirse Anker Liberty 4 Pro ve Nothing Ear'dan daha iyi ses kalitesi bakimindan. Son Bluetooth teknolojilerini kullaniyor. xMEMS surucu bulunuyor. Arastirmani oneririm. Birde Amazon'dan alman daha iyi olur. Cunku urunde sorun cikinca sorumlulugu kabul ediyorlar.

Ikisini de alma derim bütçe varken. Soundpeats capsule 3 Pro+ oneririm. Ses kalitesi olarak kiyaslamam gerekirse Anker Soundcore Liberty 4 Pro ve nothing Ear'dan daha iyi ses kalitesi bakimindan. Son Bluetooth teknolojilerini kullaniyor. Xmems sürücü bulunuyor. Arastirmani oneririm. Bir de Amazon'dan alman daha iyi olur. Cunku urunde sorun cikinca sorumlulugu kabul ediyorlar.

Bütçe olarak daha fazla çıkamayacağım hocam maksimum 3000, Soundpeats Amazon'da 3500 liraya satılıyor. 3000 üst limit olarak yazdım 2600'e kadar falan düşünebilirsiniz eğer 3000'e kadar eklemeye değer bir şey varsa 3000'e çıkarım. Buds 2 Plus ile devam mı etsem?

Bütçe olarak daha fazla çıkamayacağım hocam maksimum 3000, Soundpeats Amazon'da 3500 liraya satılıyor. 3000 üst limit olarak yazdım 2600'e kadar falan düşünebilirsiniz eğer 3000'e kadar eklemeye değer bir şey varsa 3000'e çıkarım. Buds 2 Plus ile devam mı etsem?

O zaman tasarruf edip Buds Core alin. Ses kalitesi CMF'in tum modellerinden iyi. Ayrica ear (a)'dan da iyi.