Ş Şahin Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 478 Beğeniler 57 10 Mayıs 2026 #1 Bütçe: 3.000 TL ama 2.000 TL'lik bir kulaklık işimi görürse onu da alabilirim. Eğer gerçekten değerliyse 5.000 TL'ye kadar da çıkabilirim. Öneri isteğim: Görseldeki kulaklıklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangisini almalıyım ya da siz ne önerirsiniz? Beklentilerim: Kablosuz olacak ve kesinlikle düşük gecikmeli (CS2 için uygun) olacak. Uzun süre kullanımda başımı sıkmayacak. (HyperX Cloud 2 sıkıyordu) Mikrofonu kötü olmayacak, en azından orta seviye yeterli. Mikrofon sök-tak (detachable) olacak ya da gömülü olacak. CS2'de adım seslerini net alabileceğim bir kulaklık istiyorum. Sürprizbozan: Görseller
Bütçe: 3.000 TL ama 2.000 TL'lik bir kulaklık işimi görürse onu da alabilirim. Eğer gerçekten değerliyse 5.000 TL'ye kadar da çıkabilirim. Öneri isteğim: Görseldeki kulaklıklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangisini almalıyım ya da siz ne önerirsiniz? Beklentilerim: Kablosuz olacak ve kesinlikle düşük gecikmeli (CS2 için uygun) olacak. Uzun süre kullanımda başımı sıkmayacak. (HyperX Cloud 2 sıkıyordu) Mikrofonu kötü olmayacak, en azından orta seviye yeterli. Mikrofon sök-tak (detachable) olacak ya da gömülü olacak. CS2'de adım seslerini net alabileceğim bir kulaklık istiyorum. Sürprizbozan: Görseller
RapidLemming955 Yetkin Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.475 Çözümler 2 Beğeniler 2.720 10 Mayıs 2026 #2 İndirimde C3S alabilirsiniz. Ses kasma konusunda mükemmel bir kulaklık.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.372 Yer İstanbul 10 Mayıs 2026 #3 CS için kablosuz kulaklık Cloud III S Wireless olur. En fazla 3.000 veririm diyorsanız kablolu Fifine H9 bakın.
CS için kablosuz kulaklık Cloud III S Wireless olur. En fazla 3.000 veririm diyorsanız kablolu Fifine H9 bakın.