Bütçe
3.000 TL

YoMqt

Uzman
Telefonum kırıldığı için geçici süreli 3.000 TL civarına özellikle Custom ROM destekleyen bir telefon arıyorum. 2.el de olur. Dediğim gibi Custom ROM desteklemesi lazım. Bulabileceğim en hafif Custom ROM'u kurup telefonu uçurmayı düşünüyorum. Custom ROM'da önerebilirsiniz yanında. Büyük ihtimal Google kaldırılmış bir ROM kuracağım.

CrDroid önerimdir.
Redmi Note 7 veya mümkünse Note 8 Pro alınabilir. Bende mi 9T Pro var şu anlık A13 PixelExperience kullanıyorum MIUI berbat zaten. Xiaomi donanım olarak güçlü olup yazılım olarak çöp kalıyor o yüzden Xiaomi alabilirsiniz. En iyi F/P cihaz zaten. Yurt içi almanızı tavsiye ederim IMEI uçarsa uğraşmayın kafanız ağrımasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
CrDroid önerimdir.
Redmi Note 7 veya mümkünse Note 8 Pro alınabilir. Bende mi 9T Pro var şu anlık A13 PixelExperience kullanıyorum MIUI berbat zaten. Xiaomi donanım olarak güçlü olup yazılım olarak çöp kalıyor o yüzden Xiaomi alabilirsiniz. En iyi F/P cihaz zaten. Yurt içi almanızı tavsiye ederim IMEI uçarsa uğraşmayın kafanız ağrımasın.

Teşekkürler hocam ama Google'dan arındırılmış bir LineageOS mi kurayım yoksa cr droid mi? Hiç Google olmaması lazım benim için.

Bir de /e/ OS adında bir ROM buldum. O nasıl sizce?

Teşekkürler hocam ama Google'dan arındırılmış bir LineageOS mi kurayım yoksa cr droid mi? Hiç Google olmaması lazım benim için.

LineageOS daha stabildir ama cr droid ise hem stabil hem de özelleştirme seçeneği fazla. YouTube'dan arayüzlerine bakıp beğendiğinizi indirebilirsiniz. Note 7 veya Note 8 Pro güçsüz değil. LineageOS çok hafif kaçar cr droid olabilir. Ama olay yine sizde tabii ki hocam. D

O romu hiç duymadım bir şey diyemeyeceğim o yüzden. Zaten geçici kullanacaksanız cr droid gibi popüler bir rom fazlasıyla işinizi görür.

LineageOS daha stabildir ama cr droid ise hem stabil hem de özelleştirme seçeneği fazla. YouTube'dan arayüzlerine bakıp beğendiğinizi indirebilirsiniz. Note 7 veya Note 8 Pro güçsüz değil. LineageOS çok hafif kaçar cr droid olabilir. Ama olay yine sizde tabii ki hocam. D

Daha önce ucuz Reeder bir cihazda crDroid kullanmıştım. Ancak telefon gittikçe kasmaya başlamıştı kullanması imkansız olmuştu. Cihazın resmi desteği yoktu CrDroid'e GSI ROM kurmuştum. Ancak Note 7 de kasmayacaksa kurabilirim.

Qualcomm Snapdragon çipset içeren veya Galaxy A50 gibi Custom ROM bolluğu yaşamış cihazlara yönelin hocam.

Cihaz öneresi yapamam, piyasaya hakim değilim ama üstekine mutlaka dikkat edin.

He bu arada crDroid önerisi mükemmel.

Daha önce ucuz Reeder bir cihazda crDroid kullanmıştım. Ancak telefon gittikçe kasmaya başlamıştı kullanması imkansız olmuştu. Cihazın resmi desteği yoktu CrDroid'e GSI ROM kurmuştum. Ancak Note 7 de kasmayacaksa kurabilirim.
Note 7 ye ben pixel experience a12 kurmuştum sıfır kasma vardı. Snapdragon 660 var 4gb ram bence yeterli. 2bin tl civarında çok temiz cihazlar var. Ne yalan söyleyeyim o fiyata öyle cihaz yok.

Reeder bir telefon markası olarak sayılamaz sayılmamalı bence de. Daha twrp tarzı veya resmi rom desteği yok. Hatta kendi stock romları bile zor bulunuyor. Reeder zaten giriş seviesi mediatek veya helio çipler kullanıyor.

CrDroid önerimdir.

Note 7 alırken dikkatli olsun mümkünse temiz ve daha az kullanılmış olsun. Bazılarında ve kendimde bataryanın çok fazla şiştiğini gördüm. Yani olabildiğince daha iyi Redmi telefon al. Yazılımları kötü zaten biliyorsunuz :D CrDroid'ya da LineageOS yeterli olur. Hangisi kafasına yatarsa.

Zaten Redmi Note 8 bulursun o fiyatlara onu al gitsin :D hayırlı olsun şimdiden.