Bütçe
3.000 TL

Peter

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
Queens
Bu PSP'lere vs. merak saldım. Sizce hangi model alınmalı 2. elden? Bütçe bu civarda. Ne kadar uygun, o kadar iyi.

Biraz bütçeyi zorlayıp fiyat öldürneye çalışarak Switch Lite kovalayın bence. Evrenin en iyi el konsolu olduğunu düşünüyorum. Bence tüm konsollar araında da en güzel kütüphaneye sahip. Kesinlikle zorlayın. 1 sene önce 3.500'e ikinci el arkadaşıma almıştık.

Biraz bütçeyi zorlayıp fiyat öldürneye çalışarak Switch Lite kovalayın bence. Evrenin en iyi el konsolu olduğunu düşünüyorum. Bence tüm konsollar araında da en güzel kütüphaneye sahip. Kesinlikle zorlayın. 1 sene önce 3.500'e ikinci el arkadaşıma almıştık.

Cihaz 5.5 kırdırma 2.5 ortalama 8 bine gelir onu da belirteyim. Eğer kırılmayacaksa hiç almayın zaten oyunların tanesi 2. elde bile 1.500 TL.

Bu PSP'lere vs. merak saldım. Sizce hangi model alınmalı 2. elden? Bütçe bu civarda. Ne kadar uygun, o kadar iyi.

Bu fiyata pazarlıkla bulursan trimui Smart Pro alabilirsin fakat 4.5 5'lere falan çıkma değmez. Çift ekran deneyimini seviyorsan nds Lite + R4 kart da alabilirsin. PSP street veya 2000 de olur ama 3000'e girme 3000 modeli bu fiyatta sorunlu olacağına temiz model daha mantıklı. Alternatif bir cihaz olarak RG35xx Plus da bakabilirsin biraz daha R36S'in abisi gibi kalıyor emülatör performansı daha iyi.

@Simon, @mr.esat, @erdym, öneriler için sağ olun hocam Switch Lite bütçeyi zorlar gibi. PSP street dediğiniz E1000 mi? Bir de bunların çoğunda şarj aleti ve batarya olmadan satılıyor böyle almak mantıklı mı ki?

@Simon, @mr.esat, @erdym, öneriler için sağ olun hocam Switch Lite bütçeyi zorlar gibi. PSP street dediğiniz E1000 mi? Bir de bunların çoğunda şarj aleti ve batarya olmadan satılıyor böyle almak mantıklı mı ki?
Switch Lite'i zaten cipli almak lazim. Oyunlarin en ucuzu 1.500 TL. PSP Street'in kodu E1000 evet. Batarya E1000'de mevcut gomulu olarak geliyor. Sarj aleti olarakta su kabloyla sarj edersin.

Onun disinda PSP artik omrunun son demlerinde. +20 yillik bir donanima sahip oldugundan dolayi eger koleksiyon icin almayacaksan almani onermem. Onun yerine 3.000 TL butce ile Anbernic cihazlara bakabilirsin fakat bu cihazlar PSP emulasyonu konusunda zayiflar. Ya da bunu alabilirsin handheld dunyasina giris icin. Half Life 1, Stardew Valley, CS 1.6 oynatiyor Portmaster sayesinde. Klon urun ama orijinalleri ile arasindaki farka degmez. Bu satici guvenilir. Ben bundan orijinalini almistim.

Bataryayı kendin değiştirebilirsin rehberim mevcut ama tavsiyem onun yerine daha yeni nesil emülasyon cihazları alman. Bütçen yetmiyorsa R36s alabilirsin ama PSP de çok tatmin etmeyebilir. Eğer bütçen çıkarsa 2. el RG40xxv bakabilirsin RG35XXPLus modelinin joystickli versiyonu olduğundan PSP oyunlarına daha uygun.